Jakamisen periaate pelastaa maailman

Lehdistötiedote: NASA kuvasi enkelin lentämässä kohti aurinkoa

Suomessa jaettujen lehdistötiedotteiden arkisto

share.fi – Lehdistötiedote,
julkaisuvapaa heti

Tämä tiedote on julkaistu 25.11.2012

NASA valokuvasi enkelin lentämässä kohti aurinkoa


NASA kuvasi 15.10.2012 valtavan, noin puolen maapallon kokoisen, enkelin liikkumassa aurinkoa kohti. Enkeli näkyy kuvassa klo viidessä. Benjamin Cremen Mestari vahvistaa kuvan aitouden. Huomaa, kuva ylle tulee suoraan NASAn sivuilta!


[lisäys 19.4.2013 NASA kuvannut toisen samanlaisen hahmon, klikkaa]

Tulevia merkkejä

Hiljattaisessa artikkelissaan ”Tuleva muuntautuminen” (maaliskuulta 2012) brittiläisen Benjamin Cremen Mestari kirjoitti seuraavasti: ”Nyt, tulee ilmenemään sarja merkkejä, jotka tulevat äimistyttämään heidät, jotka kokevat ne. Kukaan ei tule kykenemään selittämään tätä ilmiötä, mutta se tulee ennakoimaan muutosta ihmisten ajattelussa ja ymmärryksessä. Tuosta ajankohdasta alkaen odotuksen tunne tulee valtaamaan useimmat kansakunnat, seikka, joka tulee valmentamaan ihmiset tulemassa oleviin erityislaatuisiin tapahtumiin. Kuten tiedätte, kaikki ihmiset eivät ota tosissaan sitä uutta aikaa, joka ihmiskunnalla on edessään. Nämä tapahtumat tulevat valmistamaan useampia tähän ilmenemiseen.”

Jo ennen tuota lausuntoa ja sen jälkeen monia ”ihmeitä” on tapahtunut kautta planeettamme ja niiden tarkoituksena on havahduttaa ihmiskunta huomaamaan, että elämme ennen kokematonta ajanjaksoa ihmiskunnan historiassa ja planeettamme historiassa.

Viimeisin suuri tapahtuma, joka on kuvattu filmille ja joka on vahvistettu aidoksi ”ihmeeksi” on NASA (USA:n avaruushallinnon) lokakuussa 2012 kuvaama uskomaton ilmestys. Tämä merkki kuten monet muut, ilman muuta ”äimistyttää” monia ja kuva ”ennakoi muutosta ihmisten ajattelussa ja ymmärryksessä”. On silti tärkeätä ymmärtää, että merkit tulevasta, vaikka ovatkin suurimuotoisia, ovat siltikin vain osa ”pyhien vihjeiden” sarjaa, jotka osoittavat siihen suureen tapahtumaan joka on uuden ajan alku – Julkitulon päivään – jolloin Maailmanopettaja Maitreya tulee tekemään Itsensä tunnetuksi koko maailmalle ja tulee siten aloittamaan uuden synteesin, jakamisen sekä rauhan aikakauden.

Kommentaattori on sanonut, että kuvassa sattaisi olla UFO, joka on ainakin kaksi kertaa maapallon kokoinen. Benjamin Cremen Mestari kommentoi: ”Kyse ei ole UFOsta, vaan enkelista eli deevasta, jolla nimella enkelit tunnetaan idässä, ja jonka NASA valokuvasi 15.10.2012. Tuo ns. enkelievoluutio tai deevaevoluutio on kehityskulussaan rinnakkainen ihmisevoluutiolle. Deevojen koko vaihtelee minimaalisesta kolossaaliseen, kuten tämä on. Useat Mestarit työskentelevät deevojen kanssa. Tämä kyseinen deeva teki itsensä hetkellisesti näkyväksi Mestari Jeesuksen pyynnöstä jotta se voitaisiin kuvata NASAn kameroilla. Enkelin koko on noin puolet maapallon koosta (eikä kaksi kertaa, kuten on arveltu).

NASA kuvaa aurinkoa 12 minuutin välein. Deeva ei näy klo 8:12 taikka klo 8:36 otetuissa kuvissa, vaan ainoastaan klo 8:24 otetussa valokuvassa.

Lehdistötiedote 25.11.2012 – suora kestolinkki: //www.share.fi/tiedote-2012-11-25/

Kuvamateriaali

Kuvateksti: NASA onnistui kuvaamaan enkelin, joka on kooltaan noin puolet maapallon koosta.

Kuvan web-osoite: https://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2012/c2/20121015/20121015_0824_c2_1024.jpg
Kuva alla pienennettynä. Enkeli näkyy oikealla alhaalla.

NASA onnistui kuvaamaan enkelin, joka on kooltaan noin puolet maapallon koosta, osasuurennos

Taustatietoa:

Ihmiskunta on ottanut ensimmäisen askelensa uuteen aikaan. Brittiläinen kirjailija ja taidemaalari, Benjamin Creme, kertoo tietonaan, että olemme tehneet valinnan jokikiselle ihmiselle järkevämmän ja oikeudenmukaisemman elämän puolesta ja tämä valinta on selkeä merkki siitä, että ihmiskunta on valmis muutokseen. Maailma on astunut uuteen ajanjaksoon. Kali Yugan pimeä aikakausi on ohi. Aurinkokuntamme aloittaa nyt Vesimiehen kokemuksensa, joka tulee kestämään noin 2.500 vuotta. Tämä aikakausi tulee saattamaan ihmiskunnan yhteyteen, joka on täysin erilainen kuin nykytilanteemme on.

Tänään oma aurinkokuntamme on vakaasti jo Vesimiehen ajassa ja me aloitamme voitokkaan kulkumme kohti synteesiä – synteesin aikakausi on siis alkanut. Tämä tulee heijastumaan kaikkiin ihmiskunnan instituutioihin kasvavana yhtenäisyytenä, veljeytenä ja oikeanlaisina ihmissuhteina sekä keskinäisenä luottamuksena.

Yli 30 vuoden ajan brittiläinen taiteilija, kirjailija sekä luennoija Benjamin Creme on puhunut ihmiskunnan murroksesta ja heräämisestämme Vesimiehen aikaan. Arabikevään tapahtumat ja Occupy-liike ovat muutoksen selkeitä ulkoisia merkkejä kun olemme voineet nähdä miljoonien tavallisten kansalaisten vaativan oikeudenmukaisempaa ja mielekkäämpää maailman menoa. Kyseessä on kasvava ns. ihmisten ääni, joka tulee lähiaikoina saavuttamaan myrskyn voiman, jonka jälkeen lopullinen muutos parempaan tulee tapahtumaan.

Samanaikaisesti ja osana tuota muutosta, ihmiskunnan opastajien ryhmä, ns. Viisauden Mestarit, Heidän etunenässään Maailmanopettaja Maitreya, tulee astumaan laajaan julkisuuteen ja He tulevat osaltaan inspiroimaan tuota muutosta ja auttamaan ihmiskuntaa luomaan uuden sivilisaation, joka perustuu jakamisen periaatteeseen, oikeudenmukaisuuteen, luottamukseen ja kestävään rauhaan.

Maitreyan viestin voi tiivistää yksinkertaisuudessaa: ”Jakamalla pelastat maailman!” Maitreya on asunut Lontoon aasialaisessa yhteisössä 19.7.1977 alkaen ja on verkalleen työstänyt julkisuuteen tuloaan. Kaikkien uskontojen odottamana hahmona Hän tulee olemaan opettaja sanan laajimmassa mahdollisessa merkityksessä kaikille uskontokunnille ja uskontokunnista riippumattomillekin ihmisille. Maitreyan tarkoitus ei myöskään ole luoda uusia uskontokuntia.

Modernina tämän ajan ihmisenä Maitreya työskentelee kulisseista käsin muuttuvassa maailmassamme. Hänen erityislaatuisten energioidensa virtaus voimakkaana vuona maailmaamme on toiminut katalysaattorina monille dramaattisille muutoksille: kylmän sodan loppuminen; Neuvostoliiton hajoaminen; Saksojen yhdentyminen; Etelä-Afrikan Apartheidin loppuminen; kasvavan ihmisten äänen voimistuminen vaatimaan vapautta sekä oikeudenmukaisuutta ja maailmanlaajuinen kehitys luonnon suojelemiseksi.

Merkkejä Maitreyan tulosta etsiville Hän on yhteistoiminnassa muiden Viisauden Mestareiden kanssa ja enkeleiden kanssa luonut sarjan ihmeitä sekä merkkejä, joiden varsinainen kultakausi alkoi 1990-luvulla ja joiden tuorein vaihe alkoi vuonna 2008, jonka jälkeen media kautta planeetan on sadoissa yhteyksissä raportoinut monista uusista ihmeistä ja muun muassa niin sanotusta Maitreyan ”tähdestä” . Tuo tähti toimii Maitreyan väistämättömän tulon airuena. Tammikuussa 2010 Benjamin Creme ilmoitti, että julkisuuteen tulonsa viimeisen vaiheen aloituksena, Maailmanopettaja Maitreya oli aloittanut julkisten televisioesiintymistensä sarjan yhdysvaltalaisessa televisiossa. Marraskuuhun 2012 mennessä Maitreya on esiintynyt televisiossa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Brasiliassa jo 79 kertaa ja tulee tekemään niin monissa muissakin maissa aina siihen asti, että tulee tulemaan yksi planeetan kattava satelliittivälitteinen televisiolähetys, jossa Maitreya tulee puhumaan koko planeetalle muutoksen välttämättömyydestä.

Yhtäaikaisesti tämän kehityksen kanssa merkkien määrä maailmassa lisääntyy ja käytännössä viikkoakaan ei kulu ilman suuren luokan merkkiä tai ihmettä, jonka media maailmanlaajuisesti raportoi selittämättömänä ihmeenä. Merkit tuovat ihmetystä mutta myös lohtua ja lupausta paremmasta ja ne ovat uuden ajan takuumiehiä.

share.fi
PL 161
00211 Helsinki
www.share.fi

Sivun alkuun