Jakamisen periaate pelastaa maailman

Lehdistötiedote: Spiraalivalo Norjan yllä on Maitreyan julkisuuteen tulon airuena toimiva ”tähti”

Suomessa jaettujen lehdistötiedotteiden arkisto

share.fi – Lehdistötiedote,
julkaisuvapaa heti

Share International News Release No. 91
– suomennos, lehdistötiedote numero 91, julkaistu 10.12.2009

Spiraalivalo Norjan yllä on Maitreyan julkisuuteen tulon airuena toimiva ”tähti”


Valtava spiraalivalo, jolla oli hehkuva keskus nähtiin Norjan yllä 9.12.2009 ja se on hämmästyttänyt ja innostuttanut tuhansia Norjalaisia, mukaan lukien tähtitieteilijöitä. Mitä se merkitsee?

Share International -säätiö ja siitä itsenäisenä suomalaisena organisaationa Share Suomi ry julkaisivat 12.12.2008 lehdistötiedotteen, jossa ilmoitettiin taivaalle pian ilmaantuvasta kirkkaasta ”tähden” kaltaisesta kohteesta. Kyseessä on merkki siitä, että Maailmanopettaja Maitreya on väistämättä tulossa ensimmäiseen USA:ssa pidettävään televisioesiintymiseensä.
Todellisuudessa tuo ”tähti” on neljä erillistä valtavaa avaruusalusta, jotka on sijoitettu kautta planeettamme siten, että yksi niistä on nähtävissä kaikkialta. Joulukuusta 2008 lukien satoja havaintoja tähteä koskien on tehty kautta maailman lehtien, television ja muutoin ja niistä on satoja kuvahavaintoja pelkästään sivustollamme (www.share-international.org ja www.share.fi). Share International -lehti on julkaissut näitä kuvia joista ilmenee ”tähden” moninainen variaatio muodossa ja värissä,

Norjan yllä havaittu valtava spiraali on jatke tähän työhön, jota nämä avaruusalukset tekevät ja se on kiistämätön todiste niiden olemassa olosta. Tietojemme mukaan lisää tällaisia ilmestyksiä on tulossa lähi tulevaisuudessa.

Lisätietoja saadaksesi etsi YouTubesta hakusanalla ’The star sign’ tai lue lisää sivustoiltamme: www.share-international.org ja www.share.fi

Lehdistötiedote 10.12.2009 – suora kestolinkki tähän tiedotteeseen: //www.share.fi/tiedote-2009-12-10/

Taustatietoa:

Yli 30 vuoden ajan brittiläinen taiteilija, luennoitsija ja kirjailija Benjamin Creme on valmistellut tietä maailmanhistorian suurimmalle tapahtumalle – Maailmanopettajan Maitreyan ja Hänen ryhmänsä, Viisauden Mestareiden julkisuuteen tulolle. Miljoonat ihmiset ovat kuulleet tämän informaation ja miljoonat odottavat tätä tapahtumaa tapahtuvaksi.
Sitten 19.7.1977 Maitreya on asunut Lontoon aasialaisessa yhteisössä valmistellen julkisuuteen astumistaan. Monien eri uskontokuntien odottamana, Maailmanopettaja tunnetaan eri maailmanuskonnoissa eri nimillä kuten Kristus, Imam Mahdi, Buddha, Krishna tai Messias, mutta kaikki nämä eri nimitykset viittaavat samaan yksilöön, Maailmanopettajaan, jonka henkilökohtainen nimi on Maitreya.
Hän ei tule perustaakseen uutta uskontoa, vaan ollakseen opettaja kaikelle ihmiskunnalle. Hänen keskeinen viestinsä tiivistettynä on ”Jaa ja pelasta maailma.” Heille, jotka etsivät merkkejä Hänen tulostaan, Maitreya on manifestoinut ihmeitä kautta maailman ja siten koskettanut miljoonien sydämiä valmisteluna Hänen väistämättömälle julkisuuteen tulolleen.
Kun Maitreya ja Hänen ryhmänsä on avoimesti maailmassa ojentaen auttavan kätensä ja oppinsa meille, ihmiskunnalle taataan ei vain tie selvitä nykyongelmistaan, vaan loistokas tulevaisuus, jossa oikeudenmukaisuus ja rauha vallitsevat.

Kuvamateriaali

Kuvateksti: Joulukuussa 2008 Share International -säätiö ilmoitti taivaalle ilmaantuvasta ”tähdestä”. Tuhannet ovat nähneet sen Norjan yllä 9.12.2009. Ylärivi: Hullbridge, Britannia, 11/3/09; Sakura, Japani, 2/3/09; Lontoo, Britannia, 31/12/08. Keskirivi: Costa Rica, 3/1/09; Moskova, Venäjä, 7/10/09; Edinburgh, Skotlanti, 10/2/09. Alarivi: Ath, Belgia, 18/1/09; Crewe, Britannia, 10/3/09; Senelnikovo, Ukraina, helmikuu/09.

Kuvan web-osoite: https://sharefi-cdn.sirv.com/sharefi/maitreyan-tahti-kollaasi-sinr91.jpg
Kuva alla.


share.fi
PL 161
00211 Helsinki
www.share.fi

Sivun alkuun