Jakamisen periaate pelastaa maailman

Tule rohkeasti mukaan!

Transmissio-meditaatio on yksinkertainen, tieteellinen mietiskelymuoto, joka sopii yli 12-vuotiaille.

Transmissio-meditaatio on siitä erityislaatuinen meditaation muoto, että se ainoana maailmassa on Hierarkian Mestareiden ohjauksessa. Transmissio-ryhmät kokoontuvat viikottain (säännöllisyys on tärkeä tekijä) ja kokoontumisaika on usein tunnista pariin tuntiin, mutta pituuden keston ylärajaa ei ole. Jos asia kiinnostaa edes rahtusen verran, kannattaa soittaa jollekin ryhmien vetäjistä ja ilmoittautua halukkaaksi mukaan. Lue alta joka tapauksessa lisää asiasta, mikäli Transmissio kiinnostaa sinua.


Kun ihmiset saavat yhteyden oman itsensä korkeampaan puoleensa – sieluunsa – he alkavat tuntea tarvetta olla avuksi toisille. Tämä halu palvella saattaa heidät yhteyteen sellaisten ihmisten ja olosuhteiden kanssa, jossa tämä sielun tarkoitus pääsee toteutumaan käytännössä.

Ryhmän muodostaminen

Maailmassa on satoja säännöllisesti kokoontuvia Transmissio-ryhmiä. Voit liittyä jo olemassa olevaan ryhmään omalla paikkakunnallasi tai perustaa oman ryhmän. Voit aloittaa kutsumalla muutamia asiasta kiinnostuneita ystäviäsi kokoontumaan yhteen säännöllisesti. Ryhmän tulee valita päivä ja aika ja pitäytyä siinä. Tämä on tärkeä tieto Mestareille, jotka voivat luottaa siihen, että tietty ryhmä on käytettävissä tiettynä aikana, jolloin Transmissio-ryhmän energia voidaan integroida Mestarien suurempaan työhön. Jotkut ryhmät haluavat aloittaa kuuntelemalla Maitreyan Benjamin Cremen kautta välittämiä viestejä, jolloin Maitreyan energioita välittyy käyttöön – tai lukemalla ääneen jonkin viestin. Toiset ryhmät rajoittavat toimintansa varsinaiseen transmissioon. Palvelu on tehokkainta, kun se tapahtuu ryhmässä. Silloin kun kyseessä on mietiskely, tiedetään, että ryhmä pystyy käsittelemään paljon suurempaa energiaa, kuin jos ihminen mietiskelisi yksinään. Siten Transmissio-meditaatio tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden palvella ihmiskuntaa yhteistyössä muitten kanssa juuri siellä, missä olet.

Sivun alkuun