Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Toivon merkki – Alttari säilyi Beirutin elokuun räjähdyksestä

Toivon merkki – Alttari säilyi Beirutin elokuun räjähdyksestä

- Ihmeitä maailmalta

Pyhän Dimitrioksen kirkon alttari säilyy Beirutin räjähdyksessä 2.8.2020. Alttarilla edes öljylamppu ei sammunut."Minua voitte kutsua naiviksi, mutta koin tämän viestinä Jumalalta, joka sanoi 'Olen kanssanne, olen puolellanne. Me nousemme vielä.'", kertoo Isä Youil Nassif, Pyhän Dimitrios kirkon pappi Beirutissa.

Isä Nassif viittasi ihmeeseen, joka näyttäisi tapahtuneen sanotussa kirkossa, joka sijaitsee alle kilometrin päässä Beirutin 2.8.2020 tapahtuneesta valtavasta räjähdyksestä, joka tuntui aina Kyproksella saakka.

Ainutlaatuinen video tapahtuneesta tuhosta on löytynyt: materiaali on Pyhän Dimitrioksen kirkkoon asennetusta kamerasta. Videolla nähdään se mitä Isä Nassif kuvaili. Hän oli lapsineen käynyt kirkossa ja poistunut 12 minuuttia ennen räjähdystä. Hän kiiruhti takaisin kirkkoon tarkistamaan tuhot, ja löysi keskilaivan tuhoutuneena. Mutta hänen lähestyessään alttaria, hämmästyksekseen hän löysi oman kuvauksensa mukaan: "Alttarin koskemattomana. Voimme nähdä kuvat ja videon. Pyhä malja oli paikoillaan, voimme nähdä pyhän raamatun, öljylampun, joka ei edes liikahtanut. Voimme nähdä pyhimysten reliikit, jopa [puhuessaan lasivitriinistä] lasi on ehjä."

Tämä kuvaus on oikea, sillä video näyttää kuinka pirstaleita sataa katolta ja siltikään mikään alttarilla ei näytä olevan vaikuttunut räjähdyksen voimasta, joka niin tappava ja tuhoisa muualla kaupungin sataman alueella. Alttarilla näkyvä öljylamppu näyttäisi lepattavan, mutta ei sammu.

Isä Nassif jatkaa, “Kuten tiedämme, kriisiaikoina me etsimme merkkejä, me etsimme valoa pimeydestä. Minä koin, että tämä oli merkki. Mutta tarvitsemme ruokousta. Eikä pelkästään meidän kirkkomme, vaan Libanonissa me kaikki kansaliset tarvitsemme rukousta. Olemme hyvin pahassa jamassa. Rukoilkaa puolestamme." (Lähde: bbc.com; georivista.com; ethicaleditor.com)

Päätoimittajalta: Vaikkakaan emme voi vahvistaa, että kyseessä olisi jonkun Mestarin luoma aito ihme, esitämme kuvauksen lukijoiden omaksi pohdinnaksi koska kuvaus niin läheisesti muistuttaa niitä monia kuvauksia ikoneista, pyhistä paikoista ja patsaista, jotka katastrofialueilla säilyivät ehjinä, ja jotka Benjamin Cremen Mestari on vahvistanut ihmeiksi. Tämän kaltaiset ihmeet annetaan tukena ihmisille ja inspiroimaan toivoa hädän ja vaikeuksien keskelle.

Share International -lehti 9/2020

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun