Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Intialainen tyttö itkee pieniä kiviä

Intialainen tyttö itkee pieniä kiviä

- Ihmeitä maailmalta

Kivikyyneleet

Heinäkuun puolivälistä 2021 lähtien 15-vuotias Chandni-niminen tyttö Intian Uttar Pradeshin osavaltiossa sijaitsevassa maaseutukylässä on kyynelehtinyt päivittäin 10-15 pientä kiveä silmistään. Joka aamu aikaisin Chandnin toisen silmäluomen alle ilmestyy pieni kyhmy. Perheenjäsen siirtää sen sitten varovasti kyynelkanavan kulmaan, josta se putoaa ulos. Kiviä ilmestyy koko päivän ajan, mutta ei kuulemma enää yöllä.

Lääketieteen asiantuntijat, joita on kuultu, eivät osaa selittää asiaa, ja jotkut väittävät, että tila ei voi olla mahdollinen ja että sen on siksi oltava huijaus, kun taas jotkut paikalliset kyläläiset pelkäävät, että tyttöä saattaa riivata demoni tai että hänellä on jokin vaarallinen sairaus.

Joulukuussa 1996 Share International raportoi 12-vuotiaan libanonilaistytön Hasnah Meselmanin tapauksesta, joka samalla tavoin hämmensi lääketieteen asiantuntijoita itkemällä useita pieniä, partaveitsen teräviä kiteitä päivässä, vaikka hän ei tuntenut kipua eikä loukkaantunut niistä. Maaliskuussa 2008 uutisoimme tapauksesta, jossa 9-vuotias argentiinalainen tyttö oli viikkojen ajan itkenyt pieniä puulastuja, jotka muistuttivat oksia. Jälleen ilman kipua tai vammoja. Benjamin Cremen mestari vahvisti, että molemmat näistä tapauksista olivat Maitreyan ilmentämiä ihmeitä.

Voisivatko Chandnin kivet olla toinen Maitreyan ilmentymistä?

(Lähde: dailystar.co.uk; en.newizv.ru; latintimes.com; newsbreezer.com; mysteriousuniverse.com)

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun