Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kristus

Kristus on kristillisen yhteisön lempinimi, jonka se on antanut Maailmanopettaja Maitreyalla. Kristus on samalla kuitenkin myös nimi sille saavutukselle, jonka Maitreya on tehnyt. Sana Kristus nimittäin tarkoittaa myös sitä, että Maitreyaan on tiivistynyt Jumalan rakkaus. Lue tämä artikkeli ja opi mitä Kristus todella tarkoittaa. Muista myös avoin mieli. Tämä artikkeli on ensilukemalta vieras ja jopa jonkun mielestä fantasiaa, mutta jos vaivaudut ottamaan asiasta (Kristuksesta) tarkemmin selkoa, huomaat, että artikkelin antama kuva onkin oikea.

Kristus

Rakkaalla lapsella on tunnetusti monta nimeä. Tuo ”rakas lapsi” on nyt puhutussa tapauksessa Maailmanopettaja, jonka henkilökohtainen nimi on Maitreya, mutta jonka kristillinen yhteisö tuntee nimellä Kristus. Kristus on yhtä oikea nimi Maailmanopettaja Maitreyalla siinä missä Messias, Imam Mahdi tai Krishna. Nimillä kuvataan sitä, että kaikki suuret maailmanuskonnot tuntevat Maailmanopettajan ”omalla” nimellään ja yhtä kaikki nuo kaikki nimet ovat vain lempinimiä, jotka kukin aikakausi on antanut samalla kun aikakauden ihmiset ovat luoneet uuden uskonnon tuon hahmon opetuksen ympärille. Tiivistäen voi todeta, että koska oppi on joka kerta ollut sama ja koska opettaja on joka kerta ollut sama, ei ole ihmekään, että kaikki maailmanuskonnot puhuvat samoista teemoista ja että niiden suurin yhteinen teema on Jumalan rakkaus, aivan kuten Kristus opetti 2000 vuotta sitten.

Maailmanopettajan oikea ja oma nimi on kuitenkin Maitreya. Mutta kuten sanottu, Kristus sanana osuu myös oikeaan.

Kristus ja Jumalan rakkaus

Aurinkokuntamme planeetoista Maa on sillä tavalla erikoinen, että se on ainoana planeetta, joka omaa Kristuksen, eli hahmon, joka on niin puhdas, että Häneen on tiivistynyt Jumalan rakkaus. Jos pohdimme sitä mitä itse koemme Jumalan rakkautena, sen on oltava jotain hyvin puhdasta ja hyvää. Kuvitellaan nyt että on joku, joka on silkaa Jumalan rakkautta, ja saamme käsityksen siitä miten puhdas yksilö Kristus-Maitreya on. Käsittämättömän puhdas, siis!

Esoteerisen opin mukaan meille ei ole kerrottu miten Kristus syntyy, meille on vain kerrottu, että sana Kristus tarkoittaa Häntä, johon tiivistyy Jumalan Rakkaus. Siis Hän, joka on niin puhdas, että Hän voi ilmentää Jumalan Rakkautta. Edellä sanotulla tavalla jokaisella aurinkokuntamme planeetalla ei ole Kristusta, mutta Maalla sellainen on ja Hänen henkilökohtainen nimensä on Maitreya. Maitreya on myös Maailmanopettajamme.

Kristuksen käsi, eli Maailmanopettajan Maitreyan käsi kuvattuna peilissä. Käytä käden kuvaa apunasi.

Klikkaa käden kuvaa avataksesi omaan ikkunaan, jos haluat tulostaa sen omaan käyttöösi.

Kristus ja Maailmanopettaja

Henkilö jonka nimi on Maitreya on siis onnistunut saavuttaa Kristuksen asema. Hän on samalla myös planeettamme Maailmanopettaja. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että Maitreya on planeettamme kehityksestä vastaavan tahon, ns. Henkisen Hierarkian johtohahmo. Hän on Mestareiden Mestari, jos näin sanotaan. Maailmanopettaja on juuri se taho, joka aina uuden aikakauden alkaessa on tuonut opn Jumalan suunnitelmasta Maan päälle jonkin oppilaansa avulla ns. Henkisen ylivalaisun periaatteen avulla. Näin myös Palestiinassa kun Kristus toimi oppilaansa Jeesuksen välityksellä ja opetti oppia Jumalan rakkaudesta (Jeesus Kristus).

Maitreya oli tuolloin Maailmanopettaja ja Hän on sitä edelleen nyt Vesimiehen ajan alettua ja koko Vesimiehen ajan. Aiempi Maailmanopettaja on myös tuttu nimi, Hän oli Buddha. Siksi Prinssi Gautama, joka oli Buddhan oppilas tunnetaan Buddhana, aivan kuten Jeesus, joka oli Kristuksen oppilaana, tunnetaan Kristuksena. Virhe on ymmärrettävä, kun otetaan huomioon se, että ihmiskunta on vasta viime vuosisatoina kehittynyt sille tasolle, jossa pragmaattinen äly mahdollistaa sen, että ihmiskuntaa ei enää johdeta taikauskon ja uskomusten keinoin, vaan toimimme oman tietomme hankkijoina ja tulkitsijoina.

 Kristuksen toinen tuleminen

Kristuksen toinen tuleminen ei ole mikään kaukainen fantasian tuote, vaan se on seikka joka on itse asiassa kaikessa hiljaisuudessa jo tapahtunut. Koska meillä ihmisinä ja ihmiskuntana on vapaa tahto, jota ei saa loukata kukaan, ei edes Maailmanopettaja, on Henkisen Hierarkian julkisuuteen tulo riippuvaista siitä, että me ihmiskuntana annamme vapaasta tahdostamme kutsun Heille tulla avuksemme ja julkisuuteen. Näin ollen ja juuri tämän vuoksi, julkisuuteen tulon prosessi on ollut verkkaista tiedon levittämistä ihmiseltä toiselle ja ihmisryhmältä seuraavalle. Aina vuodesta 1977 alkaen näin onkin tehty jo vuosikymmenien ajan ja käytännöllisesti kaikissa maissa ja jokaisella kielellä on tarjolla tietoa Kristuksen (Maailmanopettajan) julkisuuteen tulosta.

Kristuksen periaatteiden keskiössä on opettaa meille jakaminen

Maitreyan, eli Maailmanopettajan, keskeisiä teesejä ja periaatteita, joita Hän tahtoo ihmiskunnalle opettaa ovat jakamisen periaatteen omaksuminen, mielen rehellisyys sekä hengen vilpittömyys ja oikeanlaisten ihmissuhteiden omaksuminen. Maailmanopettaja onkin viesteissään kerta toisensa jälkeen toistanut näitä teemoja ja niiden olennaisen tärkeätä merkitystä juuri tänä aikana.

Kristus ja ihmeet maailmassa

Näinä skeptisyyden aikoina moniin uusiin asioihin suhtaudutaan valitettavan torjuvasti ja vältellen. Siksi Kristus ja Hierarkia on jättänyt selkeitä merkkejä tulostaan ja tehtävästään noiden kolmen sanansaattajansa lisäksi. Time-lehti kirjoittikin 1995 yhden numeron pääartikkelinaan ihmeistä, joita maailma on täynnään. Olemme viime vuosina voineet todistaa öljyä, verta tai kyyneleitä itkeviä patsaita; itsestään liikkuvia patsaita; valoristejä rakennusten seinissä ja ikkunoissa; hindujen maitoihmeen, jossa päivien ajan hindutemppeleiden patsaat joivat kaiken niille tarjotun maidon; viljapeltokuvioita, joissa lähiplaneettojen asukkaat ovat peltoihin tehdyin kuvioin ilmaisseet itsensä olemassaolosta ja linkittymisestä omaan planeettaamme ja nyt viimeisimpänä jo usean vuoden ajan taivaalla kaikkialla näkyvänä ”tähden”, joka on toisinto Betlehemin tähdestä ja joka itse asiassa on neljä erillistä valtavaa UFOa, jotka loistavat taivaallamme päivin öin. Näiden merkkien tarkoitus ja tavoite on herättää keskustelua ja toimia toivon kipinänä heille, jotka jo sydämessään uskovat Kristuksen tuloon julkisuuteen.

Oletko avoin kohtaamaan Kristuksen?

Moni uskoo Kristukseen sydämensä yksityisyydessä ja monelle kirkko on tie Jumalan huomaan, mutta salli minun kysyä sinulta ja juuri nyt: Jos Kristus tulisi sinua tiellä vastaan, tunnistaisitko Hänet? Millaiselta Hän näyttäisi? Olisiko Hän kerjäläisen vaatteissa vaiko puhtaan valkoisessa pitkässä kaavussa. Olisko hän kasvojen väriltään musta vaiko valkoihoinen? Puhuisiko Hän sinulle, tavalliselle ihmiselle? Ja jos puhuisi, tunnistaisitko Hänet?
Monelle on nimittäin viime vuosina käynyt niin, että Kristus on tullut vastaan, mutta Häntä ei ole tunnistettu siksi mitä Hän on, Kristukseksi.

Lue Kohtaamisia

Sivun alkuun