Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Aikamme kuvia, 11/2020

11/2020 - Nämä kuvat kaikki kertovat tarinaa ajastamme. Erityislaatuisia tapahtumia on käytännössä päivittäin. Miksi niistä ei kerrota laajasti ja siten välitetä toivon sanomaa koko ihmiskunnalle…? Sekin on aikamme kuva. Tässä artikkelissa esitellään kuvia ja kokemuksia, jotka kuvastavat juuri tätä aikaa, jossa elämme. Hierarkia on tulossa julkisuuteen ja vanha kaarti taistelee kynsin hampain valtansa rippeistä. Nuoret vaativat mielenosoituksissa tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta kun vanhempi polvi kokee vaatimukset mellakointina ja perusteettomana. Avaruusveljet antavat vihjeitä olemassa olostaan mutta skeptikkojen etujoukko yrittää huudollaan peittää totuuden äänen alleen.


Viljapeltokuvio Ammerseessa

Viljapeltokuvio Ammerseessa

Viljapeltokuvio Ammerseessa, Baijerissa, Saksassa. Ammersee on suuri järvi lounaaseen Münchenistä. Kuvan ottaja Frank Schweikert © (käyttölupa).


Matalalla lentävä neliö Arizonassa

Matalalla lentävä neliö Arizonassa

USA – Aviopari pysähtyi Jeromessa, Arizonassa laajan näkymän kohdalla 11.6.2020. Mies näki erikoisen valon välähdyksen kaukaisuudessa samassa suunnassa ja samalla kun hänen vaimonsa otti valokuvaa. Kun he tarkastivat kuvat, he näkivät miten yhdessä kuvista oli nähtävissä neliömäinen matalalla lentävä esine. (Lähde: mufon.com)


Kiekkoja Romessa, New Yorkissa

Kiekkoja Romessa, New Yorkissa, USA:ssa

USA – Yöllä 25.6.2020 silminnäkijä Romessa, New Yorkissa, näki ja kuvasi videolle "laivueen kiekkoja kaupungin yllä". Silminnäkijä totesi vielä lisäksi, että "Jotkin kiekoista liikkuivat lähellä toisiaan ikään kuin ne olisivat olleet kytkettyjä toisiinsa." (Lähde: mufon.com)


Valokuvioita Amsterdamissa

Valokuvioita Amsterdamissa

Valokuvioita Amsterdamissa, Alankomaissa. Kuvan on lähettänyt CdH kesäkuussa 2008.


Sivun alkuun