Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Meditaatio uudelle ajalle

Transmissio-meditaatio on yksinkertainen, tieteellinen mietiskelymuoto, joka sopii yli 12-vuotiaille.

”Haluatko auttaa maailmaa ja muodostaa voimakkaamman yhdeyden henkisen minäsi kanssa?”, kysyy Benjamin Creme. ”Transmissio-meditaatio on helpoin tapa tehdä molempia ja vieläpä yhtäaikaa”, hän vastaa omaan kysymykseensä. Löydät tältä sivulta ryhmien ilmoitukset Transmissio-meditaatiota koskien.


Transmissio: Meditaatio Uudelle Ajalle

Benjamin Creme vastaa kysymyksiin Transmissio-meditaatiosta

Tammi- / helmikuun 2013 Share Internationalin numerossa julkaisimme muokatun version Benjamin Cremen puheesta `Transmissio: Meditaatio Uudelle Ajalle`, jonka hän piti Cecil Sharp Talolla Lontoossa 26. tammikuuta 2008. Me liitämme tähän artikkeliin valikoiman aiemmin julkaistuja kysymyksiä Transmissio-meditaatiosta ja joitakin uusia kysymyksiä Transmissio-meditaatio Konferenssista, joka pidettiin Kerkradessa Hollannissa syyskuussa 2011.

K: Alice Baileyn Kirjassa Säteet ja Vihkimykset kuvataan Uuden Maailmanpalvelijoiden Ryhmän tehtävää seuraavasti: ” Eräs tehtävä on mahdollistaa `täydellisten yksikköjen ilmeneminen` (korkeammat vihityt ja Mestarit) välittävät personallista voimaansa sellaisella tavalla, että He pystyvät työskentelemään fyysisesti ja tasapuolisesti maapallolla ilman epätoivottavia vaikutuksia ihmiskuntaan`. Tästäkö on kyse Transmissio-meditaatiossa?

V: Kyllä

K: Kuinka energiat välitettiin maailmaan ennen Transmissio-meditaatio ryhmien olemassaoloa?

V: Transmissio-meditaatio on ainutlaatuista ja ihan uutta. Sen esitteli maailmalle Mestarini, ja ensimmäinen ryhmä perustettiin Lontooseen maaliskuussa 1974.

Miksi tarvitsemme uuden meditaation? Vasta nykyaikana on kasvava määrä ihmisiä, joilla on halu palvella planeettaa jollakin tavoin, ja jotka ovat kehittyneet lähemmäksi sieluunsa samaistumista ja siksi etsivät sopivaa tapaa palvella. Persoonallisuus ei tahdo palvella vaan sielu. Yhä suurempi määrä ihmisiä on saavuttamassa tätä vaihetta ja niinpä tuli mahdolliseksi Transmissio-meditaation antaminen maailmaan. Mestarit ovat mestari tiedemiehiä esoteerisissä tieteissä. Tämä on merkittävää tiedettä, joka tuodaan tasolle, joka sallii ihmisten osallistumisen siihen. Se on yksinkertainen tapa palvella koska todellisen työn tekevät Mestarit.

Mestarit valvovat kaikkia energioita, jotka saapuvat planeetalle kosmoksesta, auringosta ja muilta planeetoilta; Heidän työnsä on valita energioista ne, joita tarvitaan kyseisenä aikana ja jakaa ne sellaisella tasolla, jolla ihmiskunta pystyy ne hyödyntämään. Energioilla on hyvin korkea värähtelytaso, Mestarit välittävät ne alemmiksi Itsensä kautta.

Mestarit etsivät keinoja energioiden jakamiseen maailmaan, ja aina tähän asti siihen on käytetty uskonnollisia ryhmiä, mutta ihmiset noissa ryhmissä eivät välttämättä ole sen kehittyneempiä kuin ihmiset keskimäärin. Uskonnollisissa ryhmissä papeilla ja opettajilla on tapana olla hieman kehittyneempiä. Niinpä oli joitakin, jotka pystyivät välittämään energioita korkeammalta tasolta

alemmaksi ja niin tekivät ne mahdollisiksi ihmiskunnalle. Tämä tehdään nyt kokonaan tieteellisellä tavalla.

Mestarit lähettävät energiat Transmissio-meditaatioryhmien kautta, ryhmät toimivat ikään kuin astinkivenä. Energiat kulkevat ryhmän chakrojen kautta ulos maailmaan, sinne missä ikinä niitä tarvitaan. Transmissio-meditaatio on tapa työskennellä suoraan Mestareiden kanssa maailman palvelemiseksi.

Transmissio-meditaatio – Tiede ja Käytäntö

K: Kuinka tärkeää on kolmioiden osuus?

V: Kolmioiden tiede on aivan perustavanlaatuinen asia Transmissio-meditaatiossa. Siksi se on niin tehokasta, ja siksi se kykenee tähän suunnattoman työhön maailman pelastamiseksi. Energioiden kolmioinnilla Mestarit vahvistavat niiden energioiden laatua, jotka He lähettävät maailmaan Transmissio-meditaatioryhmien kautta. Se toimii vain kolmioiden tieteen kautta.

Jokainen, joka osallistuu Transmissio-meditaatioon, on osana voiman ketjua (näkymätön teille mutta näkyvä Mestareille), niinpä jokainen ihminen on energeettisesti yhteydessä jokaiseen toiseen ihmiseen. Tästä muodostuu ryhmä, joka on suurempi kuin jäsentensä määrä. Energioiden kolmiointi ryhmän kautta tarkoittaa, että oman pienen rajoittuneen energiasi tilalla sinulla on energia, joka tulee kolmioiden tieteen kautta. Esimerkiksi kolme ihmistä muodostaa yhden kolmion, viisi ihmistä 10 kolmiota, 10 ihmistä ryhmässä on jo 120 kolmiota. Jos huoneessa on 150 ihmistä, niin siitä tulee tuhansia kolmioita. Jos ihmisiä on vain 75, niin kolmioita on huomattavasti vähemmän kuin puolet tästä määrästä. Kolmioiden tiede on ratkaiseva. Se on Transmissio-meditaation voiman perusta.

K: Yhdistävätkö kolmiot yhden ryhmän ihmiset keskenään vai yhdistyvätkö he myös ihmisiin, jotka meditoivat muissa ryhmissä?

V: Jokainen ryhmä muodostaa kolmioiden verkon, mutta Mestarit yhdistävät nämä samanaikaisesti maailmanlaajuiseen kolmioiden verkkoon.

K: Jos Transmissioryhmässä on vain kaksi ihmistä, muodostavatko he silti kolmion?

V: Eivät, kolme tarvitaan kolmion muodostamiseksi, mutta tietty määrä energiaa voidaan välittää kahden ihmisen kautta.

K: Nukkuminen on yleistä Transmissio-meditaatiossa. Miten se vaikuttaa Transmission arvoon, jos joku nukkuu?

V: Tietysti, mitä enemmän on nukkuvia ihmisiä, niin sitä vähemmän tulee tehtyä töitä, vähemmän välitettyä energiaa, ja sitä arvottomampi ryhmästä tulee.

Kun ihmiset nukkuvat, se vähentää tehtyä työtä ryhmässä. Mutta on parempi, että nukut viisi minuuttia ja sitten virkistyneenä jaksat pitää yhteyden seuraavat kaksi tuntia kuin, että jatkat nuokkumista etkä pysty pitämään yhteyttä. Huomiosi on oltava ajna keskuksessa, muuten sinua ei voida käyttää ryhmässä, olet sitten hereillä tai nukuksissa. Et halua viettää tunteja nukkuen, mutta pieni torkahdus kunnes virkistyt on ok. Jos pystyt tämän jälkeen jatkamaan ja todella pitämään yllä yhteyden, olet arvokas ryhmälle.

K: Jotkut ihmiset nukkuvat koko Transmission ajan ja jotkut nukkuvat vähän tai jotain tältä väliltä. Onko oikeaa vastausta ihmisille, jotka nukkuvat? Pitäisikö meidän herättää vieressämme istuvat nukkuvat ihmiset vai annammeko heidän vain nukkua virkistyäkseen ja odotamme 10 minuuttia? Mitä teemme kun ihmiset nukkuvat?

V: Ehkä jotkut ihmiset pystyvät nukkumaan vain Transmissio-meditaation aikana!

K: Entäpä kuorsaaminen?

V: Kuorsaaminen ei ole missään nimessä sallittua!

Transmissio on myös tulevaisuuden ryhmätyö

K: Mikä tulee olemaan ryhmiä yhdistävä voima Julkitulon Päivän jälkeen? Pitääkö tätä ryhmää koossa Transmissio-meditaatio vai ashramien ulkoistaminen?

V: Aikaa myöten sekä Transmissio-meditaatio että suuri joukko Mestareita, jotka saapuvat maailmaan.

K: Pysyvätkö ryhmät yhdessä koska yhdessä pysyminen on helpompaa?

V: Ne pysyvät yhdessä koska on työ, jota on tehtävä yhdessä, ja ryhmien määrä tulee lisääntymään.

K: Mestarin näkökulmasta katsoen, mikä tekee ihmisestä osan ryhmää? Transmission tekeminen? Se että tuo julki Maitreyan läsnäolon maan päällä? Molemmat vai jompikumpi näistä?

V: Molemmat.

K: Onko oltava herkkä omalle eteeriselle keholleen, jotta olisi hyvä välittäjä Transmissio-meditaation aikana?

V: Ei.

K: Onko Transmission laatu parempi, jos ne jotka välittävät, ovat herkkiä energioille?

V: Ei välttämättä.

K: Voisitteko ystävällisesti neuvoa, miten kehittää herkkyyttään eteeriselle tasolle ja energioille?

V: Jatka energioiden välittämistä, vähitellen useimmat ihmiset tulevat tietoisiksi energioista kehossaan. Kuitenkin ihmisten fyysiset kehot ovat erilaisia, erityisesti jos ottaa huomioon heidän säderakenteensa. Jotkut ihmiset ovat välittäneet vuosikausia mutta sanovat etteivät tunne energioita. Joka tapauksessa heillä on joku tietoisuus, että Transmissio tapahtuu.

K: Mikä tekee jotkut ihmiset herkemmiksi energioille kuin toiset?

V: He ovat yksinkertaisesti herkempiä energioille eteerikehossaan, ihmiset ovat erilaisia.

K: Joissain ryhmissä on ihmisiä, jotka keskittyvät ainoastaan Transmissio-meditaatioon, kun taas toiset keskittyvät tekemään `Maitreyan julkisuuteen tulon työtä` mutta eivät Transmissiota.- Millainen vaikutus on tällaisella ryhmällä?

V: Joitakin ihmisiä vetää meditaatio puoleensa, erityisesti, mutta ei pelkästään, niitä joilla on 2-4-6- säderakenne. Muut ovat enemmän suuntautuneita ulkomaailmaan, erityisesti, mutta ei pelkästään, 1,3,5,7 säderakenteella. Uskon kuitenkin, että kaikkien ihmisten, jotka työskentelevät tämän kaltaisessa ryhmässä, pitäisi tehdä Transmissio meditaatiota, joka on palvelua maailman hyväksi mutta myös muodostaa energia-altaan, josta kaikki ryhmät voivat hyötyä.

K: Miksi joillekin ihmisille on sallittua tehdä vain rajoitettu määrä tunteja viikossa Transmissio-meditaatiota?

V: Tämä koskee vain niitä, joilla on joku fyysinen tai henkinen sairaus, minkä takia aikarajoitus.. Nämä energiat ovat hyvin voimakkaita ja niitä täytyy muokata tällaisissa tapauksissa.

K.Mitkä ovat tarvittavat olosuhteet, että Maitreya voi työskennellä suoraan ryhmäsielun kautta?

V: Ihmisten pitäisi ymmärtää, että se on juuri sielu, joka johdattaa ihmisen Transmissio-meditaatioon, ja tämä luo ryhmä toiminnan, joka tekee mahdolliseksi Mestareille energian lähettämisen ryhmän kautta. Jos ryhmä tekee oikein Transmissio-meditaatiota, tämä tapahtuu automaattisesti.

K: Millä tavoin voidaan tunnistaa, että ryhmässä on kehittymässä ryhmäsielu?

V: Vain Mestarit voivat tunnistaa sen.

K: Miten ryhmän säderakenteeseen vaikuttavat yksityisten jäsenten sekä myös maan säderakenteet?

V: Yksityisten jäsenten säteet yhdessä niiden maiden, jotka ovat osallisina, säteiden kanssa yleensä määrittävät ryhmän säteet.

K: Jos tietty määrä ihmisiä lähtee ryhmästä tai liittyy ryhmään, niin muuttuuko ryhmän säderakenne?

V: Kyllä, enemmän tai vähemmän.

K: Onko Mestarisi `tyytyväinen` siihen, miten Transmissio-meditaatio on kehittynyt maailmassa? Pitääkö Hän sitä toistaiseksi menestyksellisenä?

V: Kyllä, erittäin.

K: Me oletamme, että Transmissio-meditaatio leviää vakaasti yhä enemmän ja enemmän, ja siitä tulee tulevaisuudessa yhä tärkeämpi; kasvavatko ryhmät suuremmiksi? Olisiko parempi, että olisi monta pienempää ryhmää vai muutama harvempi erittäin iso Transmissioryhmä?

V: Transmissio-meditaatio tulee varmasti leviämään. Ryhmät kasvavat suuremmiksi, mutta myös pienet ryhmät kukoistavat. Jokaisen Transmissio ryhmän vahvuus riippuu niiden ihmisten määrästä, jotka osallistuvat. Mutta tämä voi tapahtua samanaikaisesti ison ryhmän kautta tai useamman pienemmän ryhmän kautta. Mestarit yhdistävät kaikista osallistujista, joko isoista tai pienistä ryhmistä, ulosvirtaavan energian maailmanlaajuisesti.

K: Mitkä ovat integroidun persoonallisuuden tunnusomaiset piirteet?

V: Integroitu henkilö on saattanut kaikkien kolmen kehonsa – fyysinen, astraali, mentaali- värähtelyt synkroniseen tasapainoon. Nykyään useimmat ihmiset ovat kehitysasteella, jossa heidän säteensä määräävät, ovatko he taitavia pääasiassa ulkoisessa muodon maailmassa. Ihmisen tulisi pystyä tahdon voimalla siirtymään ulkoisesta, muodon maailman elämästä, sisäiseen elämään, meditaatioon.

K: Kuinka monta tuntia ihminen voi enintään meditoida jonain määrättynä aikana – esimerkiksi 24 tunnin meditaatioiden aikana henkisten juhlien Pääsiäisen, Wesakin ja Kristuksen juhlan yhteydessä?

V: On yleinen sääntö, ettei kukaan meditoisi yli 12 tuntia 24 tunnin aikana.

K: Voiko raskaana oleva nainen osallistua Transmissio-meditaatioon?

V: Kyllä, edellyttäen että hänen lääkärinsä on tyytyväinen hänen yleiseen terveydentilaansa ja raskauden edistymiseensä.

K: (1) Onko suuren ihmisryhmän osallistuminen maailmanlaajuiseen Transmissio-meditaatioon useiden vuosien ajan (kaikki jäsenet Transmissio-meditaatio ryhmistä) vaikuttanut heidän kehitykseensä? (2) Onko sillä ollut positiivinen vaikutus myös heidän yhteisöihinsä (joillakin meditaatiomuodoilla sanotaan olevan myönteinen vaikutus alueisiin, joilla meditaatio tapahtuu)?

V: (1) Kyllä. (2) Kyllä, mutta sitä on vaikea arvioida.

K: Onko teillä lupa sanoa jotain `Herra Maitreyan lahjasta` ryhmille – tapahtuma mikä sattui Pääsiäisen tienoilla 1987?

V: Ei

K: Vahvistaako ja laajentaako Transmissio-meditaatio sydänkeskusta ja sen takia lisää halua palvella?

V: Kyllä.

K: Tuoko Transmissio-meditaatio sekä osallistujien vahvuudet että heikkoudet tarkemmin esille? Vahvistaako se sekä ihmisen myönteisiä että kielteisiä ominaisuuksia?

V: Se vahvistaa aina myönteistä.

K: Kuinka Transmissio-meditaatio sopii yhteen tai minkälaista osaa se esittää ashramien ulkoistumisen kanssa?

V: Se on erittäin oleellinen osa ulkoistumisen prosessia.

Lue lisää Transmissio-meditaatiota koskien

Sivun alkuun