Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Rahaa Hierarkian työhön sunnuntaisin

Joka sunnuntai klo 18:00 puhelimitse pidettävä meditaatio, jolla pyritään tuomaan varoja Henkisen Hierarkian työhön. Tuntematon joukko ihmisiä kautta maailman osallistuu tähän tärkeää työhön, tule sinäkin mukaan jo tänä sunnuntaina!


Joka sunnuntai pidetään meditaatio, jolla pyritään tuomaan varoja Henkisen Hierarkian työhön

Osallistu sinäkin tähän maailmanlaajuiseen hetkeen, jolla globaali joukko ihmisiä pyrkii Alice Baileyn kirjoista tutulla tavalla tuomaan rahaa Henkisen Hierarkian työhön.

Suomesta soittonumero: 02-7248500, puhelun verkkomaksu, ei muuta.
Pääsykoodi on: 7988964
Sunnuntaisin klo 18:00 tarkalleen, kesto alle 10 minuuttia

Meditaatio alkaa täsmällisesti klo 18:00 ja kestää 9 minuuttia 37 sekuntia. Tule siis paikalle jo hieman ennen ja näppäile pyydettäessä pääsykoodi yltä. Järjestelmä pyytää sinua identifioitumaan, mutta se ei ole tarpeen. Ymmärrettävästi osallistujia pyydetään hiljentämään puhelimensa mikrofoni painamalla tähti ja kuusi ( * ja 6 ), jonka jälkeen odotat vain meditaation alkamista.
Meditaatio on englanniksi ja se on

Apua meille on tarjolla Kristuksen paluussa ja siten Hierarkian paluussa julkiseen elämään . Tuo apu meille on taattu ja Hierarkia antaa meille kaiken sen neuvonnan, mitä tarvitsemme. Työn tekeminen jää meidän itsemme kontolle, mutta opettajamme auttavat meitä joka askeleella.

Hierarkia on tänä päivänä suuri taisteleva kokonaisuus, taistellen ihmisten sielujen puolesta, taistellen kaikkea sitä vastaan, joka estää inhimillisen tietoisuuden kasvun, kaikkea sitä vastaan mikä rajoittaa inhimillistä vapautta … ja taistellen poistaakseen kaikki ne tekijät sekä esteet, jotka taistelevat vastaan Kristuksen paluun ja Henkisen Hierarkian esiinastumisen toimivana kokonaisuutena Maan päälle. Hierarkian asenteessa ei ole mitään heikkoa, horjuvaa tai sentimentaalista. Ihmiskunnan on tämä ymmärrettävä ja sen on luotettava Hierarkian voimaan, näkemyksellisyyteen sekä sen rakkauteen. *
Tästä meditaatiosta lisää: Discipleship in the New Age, Volume II, pp. 228-31)

* Lainaus s. 550 Alice Baileyn kirjasta The Externalisation of the Hierarchy
Kuva: Maria Vojtovicova, Unsplash

Sivun alkuun