Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Tuplakohtaaminen Lontoossa

Tuplakohtaaminen Lontoossa

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya, Maailmanopettaja

Arvoisa päätoimittaja,
Olin Lontoossa 18.3.2016 ja workshopin jälkeen noin 21:30 aikaan päätimme hyvän ystäväni kanssa mennä Sohoon drinkille juhlistaaksemme tätä mahtavaa päivää. Sitten lähdimme baarista liittyäksemme toisen ystävän seuraan ja matkalla ravintolaan Old Compton Streetillä huomasin terassilla kitaraa soittavan miehen. Hän soitti kaunista romanimusiikkia ja hän vaikutti espanjalaisromanilta vaikkakin hänellä oli intialaisen ulkonäkö.

Musiikki kiinnitti huomioni ja kitaristin vieressä oli vaikuttava intialainen mies, jolla oli värikäs ja suuri asu turbaaneineen. Hänellä oli vatsansa päällä pahvilappu, jossa luki värikkäin kirjaimin ”ILMAISIA HALAUKSIA”. Kauniista musiikista ja erottuvasta asusta huolimatta kukaan ei tuntunut huomaavan heitä, vaikkakin tämä katu perjantai-iltana on ruuhkainen ja eläväinen täynnään baareja sekä humalaisia ihmisiä.

Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että molemmat miehet olivat Maitreya eri asuissa Lontoossa 18.3.2016

Kun näin heidät oli kuin olisin saanut iskun sillä tunnistin tämän miehen kuvasta, joka lähetettin Share Internationalille tammi-/helmikuussa 2016 ja jossa yhteydessä mies vahvistettiin Maitreyaksi. Menin hänen luokseen ja sanoin ”Hei”, ja kysyin josko saisin halauksen. Mies katsoi minuun ja sanoi: ”Sinä hymyilet. Sinulla on suuri hymy, se on hyvä asia, se on todella hyvä. Olet kaunis.” Sitten mies nousi seisomaan ja halasi minua sanoen samalla ”Halaus ehdottomasta rakkaudesta” ja alkoi sitten puhua hyvin viisaita kasvoillaan suuri hymy ja nauraen paljon. Kuuntelin tarkkaavaisesti, mutta oudolla tavalla en muista kaikkea mitä hän sanoi. Kuitenkin suurin piirtein hän sanoi: ”Me olemme kaikki yhtä, olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja samalla olemme yksilöllisiä yksilöitä. Kaikki universumissa on yhteydessä. Me olemme YHTÄ.”

Kysyin saisinko ottaa heistä kuvan. Ystäväni odottivat minua lähellä, joten pyysin heitä tulemaan ja kuuntelemaan tätä viisasta miestä. Hän sanoi taas: ”Me olemme kaikki yhtä, yhteydessä toisiimme. Maan kanssa, taivaan kanssa, tällä kadulla olevien ihmisten kanssa, kaikkien ainesosien kanssa, me olemme YHTÄ. Olette kauniita sisältä ja ulkoa. En tarvitse alkoholia tai huumeita ollakseni onnellinen. Ehdottoman rakkauden laita on, että se on enemmän kuin ne (samalla hän heilautti käsiään sanoen että se on wau!), ei ole onnellisuutta eikä ole surua, se on enemmän kuin ne. Olemme täällä vain lyhyen aikaa ja meidän on oltava läsnä elämässä.”

Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että molemmat miehet olivat Maitreya eri asuissa Lontoossa 18.3.2016

Hän toisti aina uudestaan, ”Olette kauniita.” Samalla kun hän puhui, mies kitaran kanssa jatkoi kauniin ja iloisen melodian soittoaan.

Hän halasi vielä minua ja ystäviäni. Ja silloin, juuri tuolla hetkellä useita ihmisiä ryntäsi häntä kohti ja pyysi halauksia. Luulen että hän sanoi vielä juhlavalla äänellä: ”Saatan nähdä rakkauden värähtelyt Old Compton Streetillä.” Ja sitten me poistuimme. Ilta oli tosiaan erityisen iloinen hänen seurassaan. En usko, että olen koskaan käyttänyt poskipäälihaksiani niin paljon kuin tuolloin ja me kaikki koimme uskomattoman ilon energian.
Myöhemmin katsellessani valokuvia jotka otin, huomasin, että numero 13 oli hänen pahvissaan ja muistin miten hän puhui numerosta tammi-/helmikuun 2016 numerossa.

Voisitteko ystävällisesti kertoa keitä nämä kaksi miestä olivat?
C.R.D., Pariisi, Ranska.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että molemmat miehet olivat Maitreya eri asuissa.)

Lue kohtaaminen Maitreyan saman ilmiasun kanssa hieman aiemmin..

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun