Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Perheretki Fukuokassa

Perheretki Fukuokassa

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Mestari Tokiosta & Mestari Jeesuksen oppilas

Perheretki

Päätoimittajalle,
Tammikuun 16, 2005 olimme osastollamme Fukuokan henkisen seuran tapaamisessa. Pian keskipäivän jälkeen nelihenkinen perhe – isä ja äiti noin 30-vuotiaita ja noin kolmevuotias poika sekä arviolta 7-8 -kuinen vauva – tulivat ständillemme. He olivat pukeutuneet yksinkertaisesti ja äidillä oli ulkoilupuku, jonka etuosassa oli runsaasti tahroja. Arvelin heidän olevan maanviljelijäperhe. Isä, jolla oli suurikokoinen luomi vasemmassa poskessaan, sanoi heidän saaneen kutsun ystävältään ja tuleen koko matkan Oitasta, jonne on varsin pitkä tapahtumapaikasta. Isä katsoi innostuneesti kaikkia esittelemiämme paneeleita ja otti runsaasti esitteitämme. Hänen vaimo antoi vauvan hänelle, kun vaimo meni katselemaan muita osastoja. Poika tuntui nauttivan kuviemme katsomisesta ja tuli yhä uudestaan koskemaan ja taputtelemaan niitä. Hän vaikutti erityisen kiinnostuneelta Maitreyan kuvasta. Isä sanoin pojalle: ”Kulta, sinun ei pitäisi taputella Hra. Maitreyan kuvaa.” Kello 15 meillä oli transmissio-meditaatio. Selittäessämme meditaation kulun, poika meni yllätykseksemme yhden henkilökuntamme jäsenen tuolin alle. Sanoimme isälle, ettei alle 12-vuotiaiden ole mahdollista osallistua meditaatioon. Hän totesi: ”Ymmärrän.” Lausuessamme Suuren Avuksikutsun, kuulimme takaamme erityisen selkeän äänen lausumassa sitä. Kyseessä oli isä, eivätkä lapset olleet paikalla.

Äiti tuli takaisin hetkisen kuluttua ja he valmistuivat kotiinlähtöön. Olimme kaikki hämmästyneitä siitä kuinka äiti kantoi vauvaa selässään – selkä selkää vasten ja köysi vauvan kaulan ympärillä! Tokion konferenssissa Benjamin Cremen Mestari vahvisti, että Isä oli Maitreya ja poika Mestari Jeesus. Voisimmeko kysyä keitä äiti ja vauva olivat?

TT, Fukuoka, Japani

(Kuvassa näkyy isä, poika ja vauva.) (Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”äiti” oli Mestari Tokiosta ja ”vauva” oli Mestari Jeesuksen oppilas.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun