Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Tervehdys

Tervehdys

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Mestari Jeesuksen edustaja

Arvoisa päätoimittaja,
Illalla, päivää aiemmin, ennen kun olin menossa kuuntelemaan luentoa Maitreyan Paluusta, näin kädenjäljen mikroaaltouunini päällä. Ajattelin ensin, että ne olivat sormen jäljet, mutta en saanut niitä pyyhittyä liinalla pois.

Seuraavana päivänä menin kuuntelemaan luentoa tietämättä mitä odottaa. Luennon jälkeen meille annettiin kuva Maitreyan kädenjäljestä. Yöllä heräsin ja ymmärsin yhteyden mikroaaltouunin jäljen ja saamani kuvan välillä, ymmärsin että mikroaaltouunin jäljet eivät voineet olla sormenjälkiä koska ne olivat täysin samanlaiset kuin kuvassa. Menin mikroaaltouunin luokse katsomaan uudelleen mutta en kyennyt löytämään mitään jälkiä.

Tähän mennessä olen osallistunut Transmissio Meditaatioon vain muutaman kerran, joten minulla ei ole paljon kokemusta ja olisin kiitollinen selvennyksestä.

P. T., Belgia

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”kädenjäljen” oli tarkoituksella asettanut paikalle Mestari Jeesuksen edustaja.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun