Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Maitreya ja Mestari Jeesus katuelätteinä Lissabonissa heinäkuussa 2002

Maitreya ja Mestari Jeesus katuelätteinä Lissabonissa heinäkuussa 2002

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya & Mestari Jeesus

Päätoimittajalle,
Heinäkuussa 2002 olin tyttäreni kanssa matkustamassa junalla halki Euroopan. Viimeinen pysähdyksemme ennen Itävaltaa oli Lissabon, Portugalissa. Kaduilla oli paljon kerjäläisiä.

Kiivetessäni eräitä portaita näin yhtäkkiä nuoren naisen, jolla oli lapsi sylissään, molemmat nukkumassa lähes kokonaan vaatteidensa peittämänä. Näkyvillä oli vain ihmismöykky. Välittömästi minua kosketti aidon ja puhtaan realismin tunne. Ajattelin itsekseni: ”Tämä yksilö todella tarvitsee apuamme” ja asetin vähän rahaa hänen viereensä piiloon niin, että hän löytäisi sen herätessään.

Kulkiessamme saman paikan ohi 20 minuuttia myöhemmin, molemmat olivat hereillä ja äiti kääntyi minuun päin, kuin kysyäkseen jotain. Sanoin hänelle, että olin jo antanut rahaa, heidän vielä nukkuessaan. Jatkoin matkaani, mutta muutaman askeleen perästä juolahti mieleeni, ”minun pitää ottaa heistä kuva.” Käännyin takaisin äidin puoleen ja pyysin lupaa kuvata heidät. Ystävällisesti ja kutsuvalla eleellä hän sanoi ”kyllä”.


M.S., Wien, Itävalta.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”äiti” oli Maitreya ja pieni tyttö oli Mestari Jeesus.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun