Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Kohtaaminen Firenzessä vuonna 1998

Kohtaaminen Firenzessä vuonna 1998

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya & Mestari Jeesus

Päätoimittajalle, [Share International]

Toukokuussa 1998 olin viikon oppilasvaihdon puitteissa Firenzessä, Italiassa. Minua pyydettiin valokuvin dokumentoimaan matkani. Viikon keskivaiheilla olin kävelemässä Firenzen keskustassa kamerani kanssa, etsien liikettä missä korjata edellisiltana rikkoutunut salamavaloni.

Kaduilla oli kova tungos, vaikka olikin pimeä ja sateinen päivä. Yht’äkkiä huomasin kivetyksellä istuvan pienen tytön silmät. Hänen vieressä istui kerjäläinen, ilmeisesti tytön nuori äiti. Nähdessäni heidät istumassa kadulla ajattelin: ”Voi mikä elämäniloinen tuike tuon tytön silmissä on. Hän ei tiedä ettei hänellä varmaankaan ole muuta tulevaisuutta, kuin äitinsä lainen. Miten kaunista ja traagista. Meidän täytyy lopettaa tämä köyhyys. Tämä minun pitää dokumentoida ja tämä ihmisten pitää ymmärtää.”

Kysyin heiltä huonolla italiallani, kunnioittaen, voisinko ottaa heidän valokuvansa. Äiti suostui ja vaikutti aivan kuin hän olisi tiennyt syyn miksi minä tahdoin ottaa kuvan.

Huoleni oli, että aurinkoisen ilman filmini ei toimisi ilman salamaa, joten avasin aukon suurimmalle, saadakseni tarpeeksi valoa filmille. Pienellä onnella kaikki onnistuisi. Otin kaksi kuvaa ja annoin heille hiukan rahaa. Kun kosketin pientä tyttöä ja sanoin, kuinka kaunis hän oli, suunnaton rakkauden tunne valtasi minut. Tunne oli niin voimakas, että itkin pitkään sen jälkeen.

Palattuani Saksaan kehitin filmit ja kuvat onnistuivat (katso oheista kuvaa).

En voi koskaan unohtaa tätä kokemusta ja saan siitä paljon voimaa. Kokemus oli niin intensiivinen. Voisitteko hiukan valaista koko asiaa?

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että nainen oli Maitreya ja pieni tyttö oli Mestari Jeesus.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun