Jakamisen periaate pelastaa maailman

Maitreya pelastaa Syyriassa

Maitreya nähtiin Syyriassa pelastamassa kadulta haavoittunutta keskeltä tulitusta

YouTubessa monen käyttäjän kanavalla tammikuusta 2012 lähtien nähtävänä ollut video näyttää kadun Syyriassa, joka on täynnään ihmisiä, jotka juosten pakenevat tulitusta. Eräs nuori mies saa useita osumia ja kaatuu maahan. Ihmiset piileksivät, eivätkä voi auttaa kaatunutta koska hallituksen joukot tulittavat katua. Kuullaan huutoja ja ihmiset juoksevat ympäriinsä tietämättöminä miten auttaa. Tuolla hetkellä mies, joka on pukeutunut täysin valkoisiin astuu esiin erittäin rauhallisena. Hän lähestyy haavoittunutta miestä ja vaivattomasti kumartuu nostaakseen tämän ylös. Hän näyttäisi kantavan miehen toisella kädellään turvaan pienen ihmisryhmän luokse, joka on suojassa läheisessä kadunkulmassa. Tämän jälkeen hän katoaa videolta.

Silminnäkijät kertovat, että tuntematon henkilö oli pukeutunut täydellisen valkoiseen kaapuun. Valkoinen on islamilaisessa kulttuurissa pyhiinvaelluksen väri eikä väri tuntuisi olevan linjassa tapahtumien kanssa. Eräs bloggaaja kirjoittaa, etteivät pelastajan valkoiset vaatteet tahriintuneet pelastettavan verestä.

Monet kommentit tapahtumasta kertovat siitä kuinka väkijoukko alkoi videolla kutsua ”Allah” reaktionaan valkoiseen pukeutuneeseen hahmoon. Lähteet Syyriassa kertovat, ettei tämä suinkaan ole ainoa kerta kun syyrialaiset ovat nähneet hahmoja valkoisissa vaatteissa auttamassa edelleen jatkuvan väkivallan uhreja. Erään videon lataaja päättää kommenttinsa ”Hallituksen joukot olivat kysyneet yhdeltä vapaustaistelijalta: Keitä ovat nuo valkoisilla hevosilla ratsastavat taistelijat? Viekää meidät heidän luokseen! Vapaustaistelija ei tiennyt mitä vastata.”

Lähde: YouTube: ‘Angel in Syria SubhanAllah (silloinen video poistettu)’

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”mies valkoisissa” oli Maitreya.)

Maitreya pelasti Syyrian kansannousun tulituksen keskeltä kadulla haavoittuneen ja silminnäkijät kertovat, ettei auttajan valkoinen viitta edes likaantunut verestä, joka vuosi haavoittuneesta Maitreyan kantaessa tätä.
Maitreya pelasti Syyrian kansannousun tulituksen keskeltä kadulla haavoittuneen ja silminnäkijät kertovat, ettei auttajan valkoinen viitta edes likaantunut verestä, joka vuosi haavoittuneesta Maitreyan kantaessa tätä.

Tällä videolla tilanne on nykyään nähtävissä

Sivun alkuun