Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Katoava liftari

Katoava liftari

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya, Maailmanopettaja

Arvoisa päätoimittaja,
Ystäväni soitti tammikuun 1994 puolessa välin ja kertoi minulle tällaisen tapahtuman.
New Yorkin Queensissa asuva ja Long Islandilla työskentelevä nainen oli palaamassa töistä kotiin noin iltapäivä viiden aikaan. New Yorkin sää oli ollut erityisen kylmä ja jäätävä. Hän näki miehen valtatien sivussa pyytämässä kyytiä. Hän jatkoi matkaansa sen enempiä miettimättä, mutta yht'äkkiä "jokin" pakotti hänet palaamaan ottamaan tämä mies kyytiin. Ajettuaan kahden liittymän ohi hän oli pakotettu palaamaan, seikka jota hän ei ymmärtänyt koska oli yksin, eikä ollut koskaan aiemmin ottanut ketään kyytiin.

Mies oli vielä siellä ja tuli kyytiin istumaan takapenkille. Minulle ei kerrottu keskustelun yksityiskohtia, mutta ainakin mies sanoin, että Kristus on maailmassa. Kun nainen katsoi taakseen, mies oli kadonnut. Nainen joutui paniikkiin ja ajoi pientareelle. Paikalle saapui poliisi kysymään häneltä mitä oli tapahtunut. Nainen kertoi poliisille kokemuksensa. Poliisi kertoi hänen olevan jo neljäs ihminen joka samana iltana kertasi poliisille samaa katoava liftari -tarinaa.

Toivon todella teidän voivan kysyä Mestariltanne oliko tämä Herra Maitreya.
E. F.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että "katoava liftari" oli Maitreya.)

Tämä Katoava liftari -tarina on nostettu arkistojemme kätköistä, toukokuun 1994 Share International -lehdestä.

suom.huom. Katoava liftari on tunnettu "urbaani legenda", jota Maitreya ja Mestarit ovat taitavasti hyödyntäneet, taikka ehkä todennäköisemmin ovat legendan synnyn taustalla tehtyään vastaavia "kolttosia" jo vuosisatojen ajan. Aiheesta löytyy Ylen elävän arkiston uumenista juttu Suomesta:
Katoava liftari

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun