Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Kanssakulkijat

Kanssakulkijat

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya & Mestari Jeesus

Arvoisa päätoimittaja,
(1) Helmikuussa 2002 kotimatkallani Transmissio-meditaatiosta hyvin pukeutunut musta mies istui viereeni. Tulin tietoiseksi kohonneesta värähtelystä ja vilkaisin häntä. Hänen päänsä ei ollut minuun päin vaan hän katseli vastaantulevaa junaa. Hänen hiuksensa ja ihonsa vaikuttivat säteilevän. Tämä vaikutelma katosi, kun hän alkoi keskustella kanssa hyvin artikuloidulla englannin kielellä. Juna saapui ja hän ohjasi minut junaan ystävällisen tyylikkäästi. Hän kyseli minulta, mitä henkisiä opetuksia noudatan. Tätä seuraavan keskustelun aikana, hän korosti etsintää, jossa etsitään itselle totuutta kaikista sen kaltaisista opetuksista. Juuri ennen kuin minun piti poistua junasta, kysyin häneltä, mitä opetuksia hän noudattaa. Hetken hiljaisuuden jälkeen hän hymyili ja vastasi: ”Minä olen elämän opiskelija.”

(2) Äskettäin vierailin 'Rembrandtin Naiset' näyttelyssä Royal Academyssä. Matkalla sinne näin nuoren, kauniin afganistanilaisen naisen pitelemässä nukkuvaa poikavauvaa sylissään. Hän seisoi metroasemalla. Hänellä ei ollut yllään huntua vaan runsaasti kirjailtu puku. Hänen vauvansa täytyi olla noin 18 kuukauden ikäinen ja hänellä oli yllään kultaisella langalla kirjailtu punainen liivi. Pala vihreää kangasta piti vauvan äidin lähellä. Nainen näytti, rehellisesti sanottuna, kyllästyneeltä. Katsoessani hänen jalkojaan huomasin, että hänellä oli muoviset, kullalla koristellut sandaalit. Hän teki vahvan vaikutuksen minuun.

Paluumatkallani odottelin täpötäydellä laiturilla, kun täyteen ahdettu metro saapui.

Ovet avautuivat ja muiden mukana juuri tämä sama nainen astui ulos nukkuvan lapsensa kanssa. Hänellä oli yllään samat vaatteet ja sandaalit.

Pystyisittekö ystävällisesti kertomaan minulle keitä olivat musta herrasmies ja äiti ja vauva?

S.P. Forest Row, E. Sussex, UK.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että (1) mies oli Maitreya, (2) äiti oli Maitreya ja vauva Mestari Jeesus.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun