Jakamisen periaate pelastaa maailman

Deja vu junassa?

Deja vu – kohtaaminen Maitreyan kanssa?

Istuin 3.7.2017 junassa Ranskassa matkalla Lillestä Lyoniin. Lipunmyyjä saapui vaunuun ja toistui sama kohtaus kuin oli jo aiemmin tapahtunut tässä samassa junassa vuonna 2005 (kohtaaminen Maitreyan kanssa, linkki). Lipunmyyjä aloitti ilmapallojen täyttämisen ja antoi ne vaunussa oleville lapsille. Hän ei viipynyt pitkään eikä hän tarkistanut matkustajien lippuja. Hän ei katsonut minuun päin. Mutta hymyilin itsekseni, kun täysin ymmärsin ystävällisen viittauksen kohtaamiseemme 12 vuotta aiemmin. Jälleen kerran, kohtaaminen teki minulle hyvää. Tunsin itseni rohkeaksi ja ylevöitetyksi.

Kahden kohtaamisen kuvat vierekkäin
Klikkaa kuvaa mikäli haluat nähdä sen suurkuvana.

Ystäväni, myös kollega tässä [julkitulon informoinnin] työssä, istui toisessa vaunussa. Hän näki tämän saman lipunmyyjän ja katsoi häntä tämän tehdessä taikatemppuja solmiollaan ja takillaan nostattaen niistä liekkejä.

Ehkä Maitreya ilmestyi minulle jälleen tälläkin kertaa.
G.J. Lyon, Ranska.

Huomaathan: vaikka vuoden 2005 kohtaaminen on vahvistettu aidoksi, tämä 2017 kohtaaminen ei Cremen poisnukkumisen tähden sitä ole. Siksi kertomus esitetään lukijan oman arvioinnin sekä pohdinnan pohjaksi.

Lue tarina "Hauskanpitoa junassa", johon tässä viitataan

Sivun alkuun