Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Deja vu junassa?

Deja vu junassa?

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya, Maailmanopettaja

Deja vu – kohtaaminen Maitreyan kanssa?

Istuin 3.7.2017 junassa Ranskassa matkalla Lillestä Lyoniin. Lipunmyyjä saapui vaunuun ja toistui sama kohtaus kuin oli jo aiemmin tapahtunut tässä samassa junassa vuonna 2005 (kohtaaminen Maitreyan kanssa, linkki). Lipunmyyjä aloitti ilmapallojen täyttämisen ja antoi ne vaunussa oleville lapsille. Hän ei viipynyt pitkään eikä hän tarkistanut matkustajien lippuja. Hän ei katsonut minuun päin. Mutta hymyilin itsekseni, kun täysin ymmärsin ystävällisen viittauksen kohtaamiseemme 12 vuotta aiemmin. Jälleen kerran, kohtaaminen teki minulle hyvää. Tunsin itseni rohkeaksi ja ylevöitetyksi.

Kahden kohtaamisen kuvat vierekkäin
Klikkaa kuvaa mikäli haluat nähdä sen suurkuvana.

Ystäväni, myös kollega tässä [julkitulon informoinnin] työssä, istui toisessa vaunussa. Hän näki tämän saman lipunmyyjän ja katsoi häntä tämän tehdessä taikatemppuja solmiollaan ja takillaan nostattaen niistä liekkejä.

Ehkä Maitreya ilmestyi minulle jälleen tälläkin kertaa.
G.J. Lyon, Ranska.

Huomaathan: vaikka vuoden 2005 kohtaaminen on vahvistettu aidoksi, tämä 2017 kohtaaminen ei Cremen poisnukkumisen tähden sitä ole. Siksi kertomus esitetään lukijan oman arvioinnin sekä pohdinnan pohjaksi.

Lue tarina "Hauskanpitoa junassa", johon tässä viitataan

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun