Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Hauskanpitoa junassa

Hauskanpitoa junassa

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya & Mestari Jeesus

Kohtaaminen ilmapalloja puhaltelevan Maitreyan kanssa

Kesäkuussa 2005 matkustimme ystäväni Josyn kanssa Lontooseen. Junassa lähellä Lilleä astui vaunuun konduktööri. Hän otti heti liekin taskustaan. Sitten hän alkoi tehdä taikatemppuja korteilla ja jatkettavilla kepeillä ja puhaltaa ilmapalloja, jotka hän muutti eri eläimiksi. Matkustajat olivat hämmästyksissään ja iloisia. He puhelivat toisilleen, nauroivat ja vaihtoivat paikkoja.

Mies tuli luokseni ja sanoi: ”Meidän pitää tehdä työtä sydämellämme”. Sitten hän sanoi Josylle: “Tavallisesti sinä palvelet muita, tänään on minun vuoroni palvella sinua.” (Josy kertoi minulle hetkeä aikaisemmin, että hän tunsi itsensä hyvin väsyneeksi.) Sitten mies jatkoi showtaan muille vaunussamme olleille matkustajille, sulkien erään miehen suun teipillä sanoen, että tämä puhui liikaa ja pyytäen erästä naista muuttamaan istuma-asentoaan, koska tämä istui väärässä asennossa.

Hän tuli takaisin luoksemme ja sanoi ”Kaikki on illuusiota” ja “Kun ihminen tietää tämän, elämästä tulee yksinkertaisempaa.” Hän katsoo kiinteästi Josya pitkään samalla kun hän teki uuden lelun. Josy ei katsonut häneen, mutta toivoi salaa, että mies antaisi hänelle jotakin. Konduktööri meni pois ja keskusteli muitten matkustajien kanssa, tuli sitten takaisin Josyn luo ja antoi tälle nallen, jolla oli namia kainalossaan. Valkeahuopahattuinen nainen tuli minun luokseni ja kysyi: “Mitä ajattelet tästä kaikesta?” Minä siihen: “Tämä on ihanaa,” vastasin. “Ymmärrätkö todella, mitä nyt juuri tapahtuu?” nainen kysyi. Sanoin “Ymmärrän” ja olisin halunnut itkeä. Otin joitakin valokuvia, jotka ovat tässä mukana.

Maitreya puhalsi lapsille ilmapalloja junassa

Muistan vieläkin, miten pehmeät miehen kädet olivat. Ne saivat minut ajattelemaan kuvaa Maitreyan kädestä. Ennen lähtöään mies sanoi: “Minä olen kanssasi.” Myöhemmin tapasimme hänet ravintolavaunussa. Hän toisti sanomansa siitä, kuinka tärkeää on, että ihminen työskentelee sydämellään: ”On parempi, että on tyytyväisiä matkustajia kuin saada valituskirjeitä.” Ajattelen usein sydämellään työskentelyn tärkeyttä ja yritän noudattaa tätä ohjetta iloisen Lontoon matkamme jälkeen. Itse asiassa tunnen itseni rauhallisemmaksi. Josykin tuntee olonsa paremmaksi ja dynaamisemmaksi tämän kohtaamisen jälkeen.

Kuka tuo mies oli? Oliko nainen joku Mestareista vai oppilas?

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että konduktööri oli Maitreya ja ”nainen” oli Mestari Jeesus.)

Lähde: Share-International -lehti marraskuu 2005

Lue tarina Share Infosta, jossa se alunperin julkaistiin Share Info nro 9 2005

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun