Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Mielialan muuttajat

Mielialan muuttajat

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya & Mestari Jeesus

Arvoisa päätoimittaja,
Kaksi viikkoa sitten (kevät 2002) olin päivän viimeisellä kävelyllä koirani kanssa. Koska oli kylmää ja satoi, olin vihainen säälle ja toivoin kevään pian tulevan. Viiden minuutin päästä olin läpimärkä, samoin koira. Yllättäen näin kaksi ihmistä pyörillä edessäni noin 200 metrin päässä. Koska oli pimeää ja polku oli kapea, pysähdyin ja vedin koiran lähelleni antaakseni heille tietä. Koira oli hermostunut nähdessään pyöräilijät ja vedin sen vielä lähemmäksi itseäni. Kun ensimmäinen pyöräilijä ohitti minut, hän sanoi jotenkin hassulla tavalla: ”Kiitos”. Hän ja hänen seuralaisensa näyttivät siltä, että ovat kotoisin Sri Lankasta ja juuri ensimmäisen miehen aksentti sai sanan kiitos kuulostamaan hassulta. Myös miesten pukeutuminen, keltaraidalliset sadetakit, oli erittäin koomista. Koko tapahtuma oli suurrealistinen. Tästä hetkestä alkaen huono tuuleni oli kadonnut ja tunsin itseni onnelliseksi. Pienen hetken tunsin energiaa kruunuchakrassani. Oliko ensimmäinen pyöräilijä Maitreya ja toinen Mestari Jeesus?

Oliko tuntemani energia Maitreyalta vai sielultani vai molemmilta?

G.S. Saksa

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ensimmäinen pyöräilijä oli Maitreya ja toinen Mestari Jeesus. Energia oli Maitreyalta.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun