Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Suojelua matkalla

Suojelua matkalla

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Mestari Jeesuksen edustaja

Arvoisa päätoimittaja,
Alkuvuodesta 1985 matkustin ryhmän mukana maitse Lontoosta Nairobiin. Kamerunissa ystäväni sairastui ja jäin hänen kanssaan paikalliseen sairaalaan muun ryhmän jatkaessa matkaansa. Kun ystäväni toipui, yritimme saavuttaa muun ryhmän. Vietimme ensimmäisen yömme kylässä, jossa ystäväni kadotti rahansa. Seudulla ei ollut julkista liikennettä joten päätimme liftata hiljaisella tiellä. Iso, ilmastoitu saksalainen auto pysähtyi ja ajaja tarjosi meille kyytiä.

Kuljettajan nimi oli Yusyf, hän oli hiljainen ja rauhallinen mies, joka oli pukeutunut aaltoilevaan, siniseen kaapuun. Keskustelimme ranskaksi. Hän vei meidät Keski-Afrikan tasavallan rajalle, jossa yövyimme. Seuraavana päivänä Yusuf ajoi meidät seuraavaan kaupunkiin, jossa tapasimme jälleen ryhmämme, jota paikallisten viranomaisten toimet olivat viivyttäneet.

Koska tiedän Maitreyasta ja Mestareista, niin olen viime vuosina pohtinut sitä, että oliko Yusuf joku ”erityinen”? Voisiko Mestarinne ystävällisesti kertoa?

T. O: Milton Keynes, Englanti.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että Yusuf oli Mestari Jeesuksen edustaja.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun