Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Kevyttä työtä

Kevyttä työtä

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Mestari Jeesuksen edustaja

Arvoisa päätoimittaja,
Erittäin kuumana päivänä heinäkuun lopussa vuonna 2015 me viisi ryhmäläistä ajoimme noin kaksi tuntia Komaganen kaupunkiin Naganon alueelle kiinnittääksemme julisteita ja jakaaksemme esitteitä kuukauden kuluttua tapahtuvasta videoesityksestä. Kaksi jäsenistämme meni autolla alueen eri toimistoihin ja kolme meistä käveli ympäri kaupunkia esitteidemme kanssa.

Vähän sen jälkeen kun olimme aloittaneet, meitä lähestyi noin 60 – vuotias humalainen mies. Hän käveli epävarmasti savuke kädessään kysyen:” Eikö täällä ole mitään paikkaa missä voin polttaa?” Sitten hän sanoi meille:” Minä arvostan teidän työtänne… Ihmiset täällä Komaganessa ovat mukavia ja minä pidän tästä kaupungista.” Joten annoimme hänelle esitteen ja pyysimme häntä saapumaan videoesitykseen. Silloin hän selitti olevansa Yokohamasta (joka on melko kaukana). Hän katsoi Benjamin Cremen kuvaa esitteessä ja sanoi:” Minä tunnen tämän miehen hyvin. Näin hänet televisiossa eilen ja hän sanoi erittäin hyviä asioita.” Sitten hän osoitti meitä ja sanoi:” Minä tunnen myös sinut, ja sinut. Teillä on hyvät kasvot.” Juteltuamme hetken hän puristi käsiämme ja lähti sanoen menevänsä juomaan hieman alkoholia.

Yllätykseksemme jokaisessa kaupassa, missä kävimme, hyväksyttiin ilolla julisteemme, myyjät sanoivat:” Kiitos työstänne.” Pian Komaganen kaupunki oli täynnä Cremen julisteita. Tavatessamme autolla menneet työkaverimme, he kertoivat meille, että ihmiset kaupungin toimistossa, kuten myös matkailutoimistossa, hyväksyivät kaikki julisteet sanoen, että he huolehtisivat niiden levittämisestä.

Meistä tuntui siltä kuin Mestari olisi levittänyt taikapulveria kaupungin ylle. Oliko juopunut mies joku erityinen henkilö, joka auttoi meitä tekemään työmme?

I. M. ja muut, Aichi, Japani.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että mies oli Mestari Jeesuksen edustaja.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun