Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Maitreya Vatikaanissa

Maitreya Vatikaanissa

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya, Maailmanopettaja

Raamatullinen hahmo

Kun yöllä Vatikaanissa tulee vastaan valkoisiin pukeutunut hahmo, saattaa herätä mielenkiinto tuota hahmoa kohtaan, ja joskus kyseessä voi olla Maailmanopettaja!

Kirje lukijalta

Veljenpoikani José Luis, oli Roomassa kesällä 2013. Kesäkuun 25. päivän yönä klo 4 ja 5 välillä aamuyöllä hän ja ystävänsä istuivat penkillä Vatikaanin ulkopuolella, kun he näkivät ohi kulkevan pitkän miehen tummine hiuksineen ja tummine partoineen pukeutuneena valkoiseen kaapuun. He ottivat kuvan miehestä. Mies tervehti heitä espanjaksi “Buenas noches” (hyvää yötä) ja jatkoi kävelyään, kunnes pysähtyi jonkun matkan päässä. Mies kyyristyi. Tässä vaiheessa veljenpoikani ja hänen ystävänsä kävelivät pois. Pohdimme voisiko tämä mies olla Mestari Jeesus.

I.G.A., Valencia, Espanja.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”pitkä mies valkoisessa kaavussa” oli Maitreya.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun