Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Kokki löytää ”Jumalan” munakoisosta

Kokki löytää ”Jumalan” munakoisosta

- Ihmeitä maailmalta

Louisianalaisen ravintolan kokki leikkasi auki munakoison löytääkseen sen siemenet aseteltuna sanan ”GOD” englanniksi Jumala muotoon. Gino’s -nimisen ravintolan kokki, Jermarcus Brady, Baton Rougessa kutsuu löytämäänsä tekstiä ”ihmeeksi”. Brady sanoo, että hänen uskonsa on auttanut häntä läpi kovien aikojen. ”Hän osoittaa minulle olevansa todellinen ja se on ainoa asia johon voin luottaa”, Brady sanoo. (Lähde: huffingtonpost.com, wafb.com)
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että Mestari Jeesus loi sanan ‘GOD’ tähän munakoisoon.)

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun