Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Taas lingam 2019

Taas lingam 2019

- Ihmeitä maailmalta

Toistuva sarja: kymmenen lingamia taianomaisesti ilmestyi Swami Premanandan ashramissa tänäkin vuonna.


Vuoden 2019 lingam Swami Premanandan ashramissa


Neljä lingamia ilmestyi 5.3.2019 klo 4:15


Kolme lingamia ilmestyi 4.3.2019 klo 19:50


Yksi lingami ilmestyi 5.3.2019 noin klo 15:40

Tänä vuonna, Mahashivaratrin pyhänä yönä 4–5.3.2019, kymmenen lingamia taianomaisesti ilmestyi Swami Premanandan ashramissa, Sri Premeshvarar -temppelissä, Intian Tamil Nadussa. Ashramin hallinto kertoi, että "Tunnelma oli voimakas ja mieltä ylentävä." Lingameista kolme ilmestyi 4.3. illalla ja loput seitsemän 5.3 aamuyön tunteina sekä myöhemmin samana päivänä.
Lähde: sripremananda.org

Swami Premananda kuoli vuonna 2011, mutta nämä ihmeelliset ilmentymiset ovat edelleen jatkuneet Hänen Ashramissaan. On myös sanottu, että Premanandan tehtävänä on toimia Sai Baban työn avustajana ja täydentäjänä. Vuosittain, Shivan juhlien aikaan, Swami Premananda luo lingameita aivan samalla tavalla kuin Sai Baba on jo vuosien ajan tehnyt. Pyhien lingamien (ihmeenomaisesti ilmestyvien munan muotoisten kivi- tai metalliesineiden) luominen on mysteerinen tapahtuma, joka tuottaa siunauksen kaikille tuolloin paikalla oleville ja heille jotka ihastelevat lingamia milloin vain tulevaisuudessa. Lingamit pidetään useimmiten temppeleissä ja ne muodostavat keskeisen palveluskohteen.

Lue Ajan merkit


”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun