Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Maitreyan luoma ihme: vauva syntyi rukousnauha kaulansa ympärillä

Nigerin Bidassa koettiin 15.7.2013 uskomattomia, kun vauva syntyi rukousnauha kaulansa ympärillä. Eläköitynyt sairaanhoitaja Shasha Abubakar ei voinut uskoa silmiään kun vastasyntyvän kaulan ympärillä oli nähtävissä mustat Tasabih-rukousnauhan helmet, jotka saman tien muuttuivat valkoisiksi.

Nigerissä syntyi 15.7.2013 lapsi, jolla oli Tasabih-rukousnauha kaulansa ympärillä

Rouva Khadijat Isa aloitti synnytyksen Nigerin Bidassa 15.7.2013 klo 14 aikaan  ja hänet kiidätettiin entisen sairaanhoitajan, nyt eläkkeellä olevan Shasha Abubakarin  luokse, missä terve tyttölapsi syntyikin. Abubakar kuvasi kokemaansa järkytystä, kun paikalla olleet naiset todistivat mustat rukousnauhan helmet syntyvän lapsen kaulan ympärillä. Eikä tässä kyllin, vaan ensin mustat helmet muuttuivat saman tien valkoisiksi kun vauva oli tullut kokonaan ulos synnytyskanavasta. Islamin mukaisen rukousnauhan nimi on Tasabih.

Kun uutiset tapahtumasta levisivät, ihmisiä alkoi kerääntyä katsomaan ihmevauvaa ja joukko huuteli “Allahu akbar!”, Jumala on mahtava! Kwaran osavaltion Lamasta kotoisin olevat vanhemmat ovat asuneet Bidassa jo vuosia ja heidän kerrotaan olevan hartaita muslimeja. Vauva on sittemmin viety näytille Etsu Nupen palatsiin, missä vauva ja vanhemmat otettiin vastaan ja siunattiin hallitsijan, Alhaji Yahaya Abubukarin toimesta.

Nigerissä syntyi 15.7.2013 lapsi, jolla oli Tasabih-rukousnauha kaulansa ympärillä

Islaminoppinut Malam Idiris Ndajiwo sanoo tapauksesta: “Vauvan syntyminen tähän kaupunkiin ja alueellemme Kutaworoon on suuri yllätys muslimeille. Tämä itse asiassa osoittaa, että Allah on kaikkien tapahtumien ja kaikkien maan päällä asuvien hallitsija.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että rukousnauhan loi Maitreya.)

Lähde: nigeriadailynews.com; leadership.ng

Sivun alkuun