Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Makedonialaisten ikonien pääsiäisihme on ensimmäinen merkki uudesta sarjasta ihmeitä

Pyhän Dimitrijan kirkon ikonit puhdistuivat ihmeenomaisesti Makedonian pääkaupungissa, Skopjessa 8.4.2012 alkaen. Paikallisten lausuntojen mukaan monisatavuotiset ja pahoin savusta sekä steariinista peittyneet ikonit ja freskot alkoivat puhdistua ja kimallella kuin uutena.

Sadat ihmiset tungeksivat Pyhän Dimitrijan kirkkoon Skopjessa, Makedonian pääkaupungissa, nähdäkseen ikonit, jotka alkoivat kiiltää kirkkaana sunnuntaina 8.4.2012, viikkoa ennen Pääsiäisen viettoa tässä ortodoksisessa kirkossa. Satoja vuosia vanhat freskot ja ikonit, jotka olivat olleet kynttilävahan ja savun peitossa alkoivat itsestään uusia väritystään ja ne loistivat kuin hiljattain restauroituneena, silminnäkijät kertovat.

Sadat ihmiset tungeksivat Pyhän Dimitrijan kirkkoon Skopjessa, Makedonian pääkaupungissa, nähdäkseen ikonit, jotka alkoivat kiiltää kirkkaana sunnuntaina 8.4.2012

Kaikki alkoi siitä kun jotkin ikonit ja sädekehät pyhimysten pään päällä muuttuivat kullaksi ja ilmiö levisi kaikkiin ikoneihin, sädekehiin, risteihin, sotisopiin, vaatteisiin ja koruihin ja sitten jotkin värit muuttuivat eivät pelkästään kullaksi, vaan myös vihreäksi ja punaiseksi.

Tarkkailijoiden mukaan mahdollisuus sille, että nämä kaikki freskot ja ikonit olisivat uudistuneet jonkin ryhmän taikka ”kemikaalin” avulla on käytännössä mahdoton, koska ilmiö tapahtuu aivan satojen ilmiötä katselevien ihmisten silmien alla.

”Kyse on todella ihmeestä. Se alkoi ikonostasin keskeltä sunnuntaina. Kultainen väri on hyvin näkyvä ja ilmiö jatkuu edelleen”, sanoi isä Dimce Malinov. ”Tästä aamusta lähtien olen havainnoinut ilmiötä ja puolet ikoneista on jo puhdistunut. Ensin ilmestyy punainen väri, joka muuttuu kullaksi. Voimme nähdä ikonien puhdistuvan alhaalta ylöspäin.”

Vaikkakin nykyinen kirkko rakennettiin 1700-luvulla, yleisesti uskotaan, että tällä paikalla on ollut kirkko aina 1200-luvulta asti. Lähes 2/3 makedonialaisista on ortodokseja ja paikalliset pitävät tätä tapahtumaa merkkinä Jumalalta.

Lähde: GlobalPost.com; YouTube, sb505) ja lisäksi YouTube, CompartiryJusticia)

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että Maitreya loi tämän ihmeen ja että se toimii merkkinä uuden merkkien sarjan alkamiselle. Katso lisää Mestarin artikkelista ”Tuleva muuntautuminen

Sivun alkuun