Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Valoristi perussa

Valoristi perussa

- Ihmeitä maailmalta

Huhtikuun ensimmäisenä 2012, Perun Limassa asuva M.R. kuuli kylpyhuoneeseen kävelleen äitinsä kovaan ääneen kertovan näkevänsä kirkkaan valon ikkunassa. ”Lähestyin häntä ja toden totta kylpyhuoneen ikkunassa oli kirkas ristinmuotoinen valo. Katselin ympärilleni sillä ajattelin sen olevan heijastuma jostain, mutta ymmärsin pian ettei sellaisesta ollut kyse. Teimme hakuja internetissä ja yllätykseksemme huomasimme, ettei kyse ollut ensimmäisestä kerrasta kun tällaista tapahtui”, hän kirjoittaa.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että valoristin loi Mestari Jeesus)

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun