Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Osiris-patsas Manchesterissa pyörii itsestään – Maitreyan ihme

Osiris-patsas Manchesterissa pyörii itsestään – Maitreyan ihme

- Ihmeitä maailmalta

Viime päivinä maailman media on laajasti raportoinut Manchesterin museossa vitriinissä seisovan patsaan pyörimisestä. Mysteerisellä tavalla noin 25 cm korkea Osiris-patsas, joka on aiemmin seisonut paikoillaan (kuten patsailla on tapana) on alkanut itsestään pyöriä. Museon kuraattori Annie Garnett kertoo, että ilmiölle on esitetty monia selityksiä alkaen ihmisten kävelyn aiheuttamasta tärinästä aina kiven ja lasin välisen kitkan pienuuteen.

Pyörivä Osiris on aito Maitreyan luoma ihme

Museon egyptologi Campbell Price ei pidä selityksiä uskottavina: ”Se ei selitä miksi viereiset esineet eivät ole inahtaneetkaan tai miksi patsas yhtäkkiä alkoi liikkua oltuaan vuosikaupalla paikoillaan … ja miksi sen liike on täydellinen ympyrä?” Kuraattori Garnett toteaa: ”Vaikka sali on tyhjä, patsas pyörähti 45 astetta 90 minuutin aikana.”

Share Internationalin Benjamin Creme tarjoaa selityksen, joka linkittää tämänkin tapahtuman niihin kymmeniin ja satoihin ihmeisiin, joita on nähty viime vuosina: ”Patsaan liikkuminen on Maailmanopettaja Maitreyan luoma ihme, joka toimii Hänen julkitulon airuena. Tämä on yksi niistä tusinoista ihmeitä, jotka nyt tapahtuvat.”


Lue lisää: Share International -lehdistötiedote, BBC News Manchester, CNN,

Muita vahvistettuja ihmeitä, joista olemme kertoneet:

– ”Syyrian enkeli”: Maitreya auttaa loukkantuneen pois tulituksen keskeltä
– Kuvattu satoja kertoja: Maitreyan ”tähti” muuttaa variään ja muotoaan
– Nasa kuvasi kaksi kertaa enkelin lentämässä kohti aurinkoa
Neitsyt Marian patsaat kyynelehtivät verta
Naisen iho tuottaa tahmeata nestettä, johon esineet tarttuvat
Allahin merkit ilmestyvät itsestään muslimitytön kasvoille
Kirkon ikonien kultaus puhdistuu ihmeenomaisesti
– Uusi aalto maitoa juovia Hindu-patsaita (kuten hindujen maitoihme 1995 alkujaan)
– Valokuvioita ilmestyy seiniin ja jalkakäytäville
– Valoristejä ikkunoissa

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun