Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Perhe pelastui Japanin tsunamista

Tämäkään onnellisesti päättynyt tarina Japanin tsunamin iskiessä ei olisi mahdollinen ilman Hierarkian Mestareiden apua.

Perhepelastus


Maitreyan tekemä piirros Japanin tsunamin jälkeen. Teksti lukee: "Ole rauhassa" ja "Muista rukoilla"

Päätoimittajalle: veljenpoikani ja hänen perheensä asuvat Minamissa – Sanriku-chossa – joka on yksi pahimmin 11.3.2011 Tsunamin kärsimistä alueista. Veljenpoikani poika, joka käy ensimmäistä luokkaa, oli kävelemässä kotiin kun onnettomuus tapahtui. Yhtäkkiä tuntematon nainen kiiruhti hänen luokseen ja vastaanpanemattomalla tavalla kehoitti häntä palaamaan kouluun ja sisälle niin pian kuin mahdollista. Itse ymmärtämättä miksi, hän vain noudatti naisen sanoja ja pelastui. Pojan isä joutui veden alle mereen, mutta pelastui jotenkin – en saanut selvää äitini murtuneesta puheesta.

Joka tapauksessa koko perhe pelastui. Itse olin töissä kerrostalossa olevassa toimistossa Tokiossa, kun maanjäristys iski. Pelko järistyksestä, työpaikkamme käsky kaikkien mennä kotiin, huolet veljenpojastani perheineen, ydinvoimalaonnettomuuden pelko ja tieto suunnitelluista sähkönjakelurajoituksista jopa Tokiossa kaikki seurasivat toinen toistaan ja olin varsin pelokas ja sekaisin. Kaiken tämän sekaaannuksen keskellä huomasin paperinpalan yleisellä ilmoitustaululla huoneistoni ulkopuolella. Kyse oli piirroksesta, joka kuvasi munkkia ja siinä olivat kaksi sanaa: ”Ole rauhassa” ja ”Muista rukoilla”.

Ensin ajattelin, että joku munkki oli varmaan jaellut näitä kautta naapurustomme auttaakseen ihmisiä rauhoittamaan mielensä tässä hädässä. Mutten löytänyt enempää muilta ilmoitustauluilta. Saisinko pyytää vahvistusta sille (1)  pelastivatko Maitreya tai muut Mestarit veljenpoikani sekä hänen perheensä? (2) Oliko nainen, joka kehoitti hänen poikansa takaisin kouluun joku erityinen henkilö? (3) Oliko piirros ilmoitustaululla jonkun erityisen henkilön piirtämä?
H.A. Tokio, Japani
Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että (1) Kyllä. (2) ”Nainen” oli Maitreya ja Maitreya pelasti myös isän. (3) Sen piirsi ja laittoi siihen Maitreya.

Lue aiheeseen liittyvä Mestarin artikkeli: Ihmisen vastuu

Sivun alkuun