Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Ihmeet ja merkit 11/2018

Ihmeet ja merkit 11/2018

Lukijoiden lähettämiä kuvia sekä kuvauksia sekä medioissa julkaistuja merkkejä tämän kuun lehdestä.

Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät”

Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa niitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen.
Lähde: Share International, 7-8/1988

NASA:n kamera kuvaa auringosta nousevan esineen

Jättimäinen, hohtava, pyöreä kohde, joka nousee auringon pinnalta
Jättimäinen, hohtava, pyöreä kohde, joka nousee auringon pinnalta

NASA:n Solar and Helispheric observatorion (SOHO) syyskuun 30. päivänä 2018 ottamassa kuvassa näkyy jättimäinen, hohtava, pyöreä kohde, joka nousee auringon pinnalta. (lähde: ufosightingsdaily.com)

Toronton ufo syyskuussa 2018

Toronton ufo syyskuussa 2018
Toronton ufo syyskuussa 2018

Kanada - Syyskuun 6. päivän iltana 2018 useita silminnäkijöitä Torontossa, Ontariossa havaitsi ja kuvasi videolle suuren, hohtavan ympyränmuotoisen kohteen, joka välkkyi ja leijui taivaalla, matalalla korkeudella kaupungin yllä. Useita näistä videoista julkaistiin sosiaalisen median eri kanavilla. (lähde: dailyhive.com)

Reykjavikissa nähtiin ufopilvi syyskuussa 2018

Islannin ufopilvi syyskuussa 2018
Islannin ufopilvi syyskuussa 2018

Islanti – Syyskuun 7. päivänä 2018 silminnäkijä Reykjavikista, Islannista, valokuvasi UFO:n muotoisen pilven taivaalla. (lähde: mufon.com)

Manawatun enkeli taivaalla lokakuussa 2018

Manawatun enkeli taivaalla lokakuussa 2018
Enkeli Uuden-Seelannin taivaalla lokakuussa 2018

Uusi-Seelanti – Tämä Elena Smirnovan 1. lokakuuta 2018 ottama kuva esittää enkelin kaltaista kohdetta taivaalla, meren yläpuolella, lähellä Manawatua Uudessa-Seelannissa.

Lisää havaintoja

Japani – 8.9.2018 silminnäkijä Shizuokan kaupungista Japanista valokuvasi suuren rykelmän hohtavia, värikkäitä kohteita, jotka lensivät alueen yli korkealla taivaalla. Kohteet eivät "lepattaneet kuin paperi, eivätkä leijuneet kuin ilmapallot. Ne vain kulkivat tasaisesti lounaasta kohti itää, ilman minkäänlaista väpätystä", silminnäkijä raportoi. (lähde: mufon.com)

Iso-Britannia – 23. syyskuuta 2018 silminnäkijä Lontoossa todisti ja kuvasi videolle hohtavan, kolmionmuotoisen lentävän kohteen Herne Hill -alueen yllä. “Se oli metallinen ja se hohti kirkaan sinisen värisenä,” silminnäkijä raportoi. “Se näkyi hyvin, johtuen sykkivästä sinisestä valosta, ja se liikkui vauhdilla.” (lähde: mufon.com)

USA – 31. Elokuuta 2018 Missourissa, USA:ssa lähellä Webb Cityä ajaneen auton matkustaja otti kuvan tummista myrskypilvistä. Kun hän hetkeä myöhemmin katsoi kuvaa, huomasi hän siinä kellonmuotoisen kohteen taivaalla. Valokuvaaja näytti kuvaa ystävälleen, joka lähetti sen MUFONiin (Mutual UFO Network). Viitaten kohteeseen kuvassa, tuo ystävä kommentoi: “Minulla ei ole aavistustakaan siitä mikä se on, mutta se sijaitsee kuvassa auton ulkopuolella, sillä se näyttäisi olevan kohonnut taivaalle, sen sijaan, että se olisi jokin heijastus auton sisältä.” (lähde: mufon.com)

USA – Syyskuun 14. päivän iltana 2018 kaksi silminnäkijää, jotka ajoivat autolla Stillwaterissa, Minnesotassa, Yhdysvalloissa, valokuvasivat suuren, ovaalinmuotoisen kohteen ilmassa, jonka ympärillä oli valoja. Se leijui taivaalla useita minuutteja, ennen kuin se äkkiä katosi näkyvistä. “Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö se ollut jonkinlainen avaruusalus,” eräs silminnäkijöistä raportoi. (lähde: mufon.com)

Kolmen patikoijan ihmeellinen kohtaaminen “Jeesuksen” kanssa

Kolme korkeakouluopiskelijaa, jotka olivat patikoimassa ylös vuorta, lähellä Phoenixiä, Arizonaa, USA:ssa, kokivat elämyksen, jonka he uskovat olevat ihmeenomainen. Kuten paikallinen televisiokanava asiasta raportoi lokakuussa 2018, Allisa Miller, Jen Vickman ja Kassi Sanchez olivat kiipeämässä ylös Dreamy Draw nimistä vuorta, kun he huomasivat erikoisen miehen sen huipulla. “Me näimme vain tuon miehen siluetin. Hän näytti siltä kuin hänellä olisi pitkät hiukset ja hän vaikutti olevan pukeutunut kaapuun,” kertoi Miller. “Ja kun minä katsoin ylöspäin olin vain, että “Tyypit hei, tuohan näyttää ihan Jeesukselta,”” sanoi Vickman.

Shokissa ja uteliaina nämä kolme nuorta naista jatkoivat ylös vuorta, mutta hahmo, jonka he näkivät oli ilmeisesti kadonnut. “Hän ei vain ollut siellä enää,” sanoi Vickman. Kun he pääsivät huipulle saakka, löysivät he kivien seasta kirjekuoren, jossa luki: “Uskotko enkeleihin?”

Kirjekuoren sisällä oli kortti, jossa luki:

“Jos löysit tämän lahjan, niin onneksi olkoon. Syystä tai toisesta oli tarkoitus, että löydät sen. Tämä nimenomainen kallio, jolle tämä erityinen siunaus on jätetty, on hyvin tärkeä minulle. Kutsun sitä minun Jeesus-kalliokseni. Pyhä Henki on ollut minulle hyvä, sillä tykkään seisoa tällä paikalla ja antaa kaiken kunnian Taivaalliselle Isällemme. Tämä on erityinen paikka ja olen innoissani sinun puolestasi, joka löysit tämän ihmeellisen ja siunatun paikan. Jumala johdatti minut tälle kalliolle, samalla lailla kun Hän johdatti sinut tänne tänään. Vain Jumala tietää kenelle tämä siunaus on tarkoitettu. Saatat olla tai olla olematta kristitty. Joka tapauksessa Hänellä on sinun elämällesi mahtava suunnitelma. Rukoilen, että tavalla tai toisella tämä lahja siunaa sinua, sillä ilman epäilyksen häivääkään sinut johdettiin tänne ja tiedän, että hyvin erityinen siemen istutetaan sinun sisällesi Jumalan, meidän Isämme toimesta. Aivan kuten Cory Asburyn laulussa Reckless Love lauletaan:“there's no shadow He won't light up, no mountain He won't climb up chasing after you.”[ei ole yhtään varjoa, jota Hän ei valaisisi, ei yhtään vuorta, jota Hän ei kiipeäisi sinun perässäsi.]

Kortti päättyy Raamatun säkeeseen, Sananl. 3:5-6:

“Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.” Kortin lisäksi he löysivät jotain muutakin kirjeestä. “Sen sisällä oli kolme sadan dollarin seteliä ja meitä oli juuri kolme,” Miller sanoi. Kirjeen allekirjoituksena oli kirjain “J”.

“Mielestäni se oli kuin ihme, kuin Luoja olisi puhunut meille,” Miller sanoi.

Heidän mukaansa tämä kokemus on ollut yksi heidän elämänsä inspiroivimmista kokemuksista ja he toivovat, että myös muut saavat siitä jotain.

“Toivon, että se suo heille toivoa. Toivoa siitä, että tuolla jossakin on hyviä ihmisiä, ja että Luoja työskentelee eteesi, olet siitä tietoinen tai et. Siunauksia voi tulla vastaan koska vain, aivan kuten me emme olisi ikimaailmassa ajatelleet, että sellainen voisi tulla vastaan vuoren huipulla, etenkään kun en niinkään välitä patikoimisesta, joten kuka olisi osannut aavistaa,” sanoi Miller.

Mitä tulee kirjekuoren sisällä oleviin seteleihin, ovat he päättäneet antaa ne pois, siunatakseen sillä jotakuta. (lähde: coasttocoastam.com; azfamily.com)

Valokuvioita

Valokuvioita San Franciscossa 2018
Valokuvioita San Franciscossa 2018

Kuvan lähetti Monte Leach, San Franciscosta, USA:sta, ja se esittää kahta sydämenmuotoista valokuviota, jotka usein ilmaantuvat kadulle hänen ja hänen vaimonsa asunnon ulkopuolelle.

Valokuvioita San Franciscossa, modernin taiteen museon seinillä 2012
Valokuvioita San Franciscossa, modernin taiteen museon seinillä 2012

Valokuvioita San Franciscon modernin taiteen museon seiniltä, joulukuulta 2012. Valokuvan lähetti Monte Leach, San Francisco, USA.

Valokuvioita Leicester Royal
    Infirmary Hospitalin läheltä 2.9.2018
Valokuvioita Leicester Royal Infirmary Hospitalin läheltä

Syyskuun 2. päivänä 2018 otettu valokuva valokuviosta Leicester Royal Infirmary Hospitalin läheltä, Leicesteristä, Englannista. Valokuvan lähetti Gill Fry.

”Viimeiset pari vuotta ovat olleet ihmeiden aikaa. Uskomattomat tapahtumat ovat seuranneet toisiaan, aivan kuin Luoja olisi antanut sävelen uudelle maailmalle…” Lähde: Time -lehden artikkeli, 21.9.1993

Julkaistu, 22.11.2018.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun