Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Maitreyan ”tähti”, 2 uutta havaintoa

Maitreyan ”tähti”, 2 uutta havaintoa

  • [katso kuva ohessa] Ruotsi – Nämä kommentit on kirjoitettu Youtubeen koskien UFO-havaintoa 1.3.2013: ’Tämä oudon näköinen ’tähti’ nauhoitettiin eilen illalla klo 17:30 ja 18:30 välillä minun ja tyttöystäväni toimesta Göteborgissa. Kohde liikkui erittäin hitaasti ja se ilmeni tunteja ennen muita tähtiä. Se sykki jatkuvasti eri väreissä todella nopeaan tahtiin. En ole vakuuttunut, että tämä on tähti taikka planeetta.” Lähde : UFO-Skywatcher Sävedalen  (Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että kyseessä oli Maitreyan ’tähti’)
  • Päätoimittajalle,
    Palasin Transmissio-meditaatiosta 11.2.2013 Valenciassa. Autostani näin taivaalla Monte Picayo -kukkulan yllä punaisen valon leijuvan sen yllä liikkumattomana. Ensin luulin sitä lentokoneeksi, mutta sitten äkkäsin sen olevan paikoillaan ja jatkaessani ajamistani valo säilyi paikoillaan. Tahtoisin tietää oliko tämä valo Maitreyan ”tähti” tai avaruusalus. Nimi vain toimituksen tiedossa, Valencia, Espanja
    (Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että valo oli Maitreyan ”tähti”)

Lue lisää: Valokuva- ja videogalleria "tähdestä"

Julkaistu, 28.3.2013.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun