Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Maitreyan tv-esiintymiset laajenivat Meksikoon

Maitreyan tv-esiintymiset laajenivat Meksikoon

Uusimmat tiedot Maitreyan 2010 alkaneiden tv-esiintymisten sarjan laajenemisesta

Kys. Kuinka monta haastattelua Maitreya on antanut tähän päivään mennessä?
Vast. 36. [Tilanne 4/2011]

Kys. Vieläkö kaikki haastattelut ovat tapahtuneet USA:ssa?
Vast. Eivät. Kaksikymmentäyhdeksän USA:ssa ja seitsemän Meksikossa. [Tilanne 4/2011]

Kys. Reagoivatko amerikkalaiset katsojat erilailla kuin meksikolaiset katsojat Maitreyan ideoihin?
Vast. Erot USA:n ja Meksikon välillä on ilmeisellä tavalla valtavat – koko, väestö, varallisuus, taloudellinen kehitys, historia ja saavutukset. Olisi yllättävää jolleivat niiden reaktiot Maitreyan viesteihin olisi erilaiset. Meksiko on köyhä. Mexico Cityn asujaimisto on 22–24 miljoonaa, joista suuri osa asuu kaupungin laitamien hökkelikylissä ja ovat köyhiä. Josko näillä köyhillä on pääsy television ääreen, sitä en tiedä. Ehkä jakamalla keskenään. Joka tapauksessa olen varma, että heidän reaktionsa on välittömämpi ja sydämellisempi kuin USA:ssa. Myöskin, nyt voin paljastaa, että USA:ssa Maitreya ei esiintyessään 29 kertaa koskaan ole ollut yksin, vaan aina jonkin panelin jäsenenä. Meksikossa (seitsemän tähän mennessä) haastattelut ovat olleet yksinään. Näin muodoin Maitreya on aloittanut ”hiljaisesti” ja tästä eteenpäin Hän tulee ilmeisesti olemaan suorapuheisempi.

Kys. Onko Maitreyaa vielä haastateltu Japanissa?
Vast. Ei.

Kys. Kuinka monta miljoonaa katsojaa (keskimääärin per esiintyminen) Maitreyalla on televisiossa ollut?
Vast. Noin 4 000 000.

Kys. Ovatko muut televisiokanavat Yhdysvalloissa osoittaneet kiinnostusta haastatella Maitreyaa?
Vast. Eivät USA:ssa, mutta Latinalaisessa Amerikassa, missä esimerkiksi Mexico Cityssa, Maitreya on antanut kaksi haastattelua.

Kys. Onko tv-haastattelujen perusteella ollut keskustelua, raportteja tai vastineita muilta tv-kanavilta tai vaikkapa sanomalehdissä, blogeissa tai sähköisissä uutissivustoissa? Jos ei, miksi vastaanotto on ollut niin vaimeata jopa 28 haastattelun jälkeen?
Vast. Ei tietääkseni. On muistettava, että Maitreya esiintyy ”inkognito”, eikä julkisesti Maailmanopettajan. Myöskin Hänen lähestymisensä on tarkoituksellisestikin aluksi pehmeämpi, jottei Hän pelottaisi pois niitä ihmisiä, joita Hän yrittää auttaa.

Julkaistu, 28.3.2012.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun