Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Benjamin Creme 1922–2016

Benjamin Creme 1922–2016

Share International surullisena ilmoittaa, että Benjamin Creme, brittiläinen taiteilija, kirjailija ja luennoitsija, on kuollut. Hän nukkui pois rauhallisesti 24.10.2016 perheensä parissa kotonaan Lontoossa.

Suomalaiselle yleisölle tuttu brittikirjailija, taiteilija ja luennoitsija, Benjamin Creme, nukkui pois 93 vuoden iässä 24.10.2016. Glasgow’ssa 5.12.1922 syntyneen Cremen ystäväpiiri ja läheiset tunsivat hänet humoristisena ja ja sinnikkäänä ihmisenä. Ja sinnikäs pitää ollakin, kun jaksaa 40 vuoden ajan tarpoa valtamedioiden vastavirtaan, kun kertoo maailmalle Maailmanopettajan, Maitreyan, ja Henkisen Hierarkian julkitulosta. Tuon julkisen puhujan työnsä Creme aloitti jo 1975 ja jatkoi transatlanttisten ja Aasiaankin suuntautuneiden puhujamatkojensa tekoa yli 90-vuotiaaksi asti. Cremen työ oli selkeä jatkumo Teosofisen seuran ja Helena Blavatskyn sekä Alice Baileyn työlle. Creme saattoi nykyaikaan tiedon Henkisen Hierarkian tarkoituksesta ja auttoi laajalti juurruttamaan tuota tietoa. Ei ole liioiteltua sanoa, että hänen työnsä sarka oli ainutkertainen. Viimeisen hieman yli vuoden hän oli kuitenkin ollut hyvin heikkona ja pitkän sekä arvokkaan elämäntyön tehneenä hän nukkui rauhallisesti lopulta pois perheensä parissa.

Vuonna 1974 Creme lanseerasi uuden ryhmämeditaation, Transmissio-meditaation, joka on sittemmin levinnyt maailmanlaajuiseksi mukaan lukien Suomeen. Vuonna 1979 hän julkaisi ensimmäisen kirjansa, vielä suomentamattoman, The Reappearance of the Christ and the Masters of Wisdom, ja on sittemmin julkaissut 15 muuta kirjaa, joista kolme on suomennettu.

Benjamin Cremen ura taiteilijana on hieman muuta työtä tuntemattomampi, mutta se ei vähennä hänen esoteerisen taiteensa arvoa. Vuosi sitten Los Angelesissa avattu Cremen esoteerisen taiteen museo, on julkilausuttu todiste hänen maalaustensa vaikutuksellisuudesta. Hänen taiteensa avulla ja maalauksiin keskittymällä on myös mahdollista avata yhteys Cremen Mestariin, Mestariin, joka on yksi Hierarkian tunnetuista nimistä, mutta jonka henkilöllisyyttä ei paljasteta ennen kuin Hierarkian Julkitulon päivä on koittanut. Share.fi julkaisee 10 kertaa vuodessa jonkin artikkelin tältä Mestarilta.

Cremen työn kruunu onkin ollut hänen tiedotustyönsä Maailmanopettajan sekä Viisauden Mestareiden läsnäolosta ihmiskunnan parissa ja Heidän valmiudestaan astua laajaan julkisuuteen, heti kun ihmiskunta oman vapaan tahtonsa puitteissa antaa siihen luvan. Hierarkia, ihmisten toki tehdessä työt, ja Maitreyan johdolla, tulee saattamaan planeettamme elinolot jälleen kuntoon. Raamatustakin tuttu termi on  tuhatvuotinen valtakunta. Kyse on tietysti esoteerisen kirjallisuuden tuntijoille tutusta Vesimiehen ajan ja ryhmätietoisuuden kehityksen ajan alkamisesta täysipainoisesti ja saasteiden sekä epäoikeudenmukaisuuksien kertakaikkisesta puhdistamisesta planeetaltamme. Edellytys, kuten Creme on kymmeniä tuhansia kertoja sanonut, on se, että ihmiskunta toteuttaa jakamisen periaatteen elämässään. Vain jakamisesta voi seurata oikeudenmukaisuus ja pysyvä rauha.

Kirjoittaja itse kohtasi Cremen ensi kerran 2001 ja luento tuolloin oli ikimuistoinen. Ikimuistoista oli myös kohtaaminen Maailmanopettajan kanssa, kun Hän oli Minä Olen -messuilla 2006 kojullamme vanhemman naisen valeasuun pukeutuneena. Se energiavuo, joka Maitreyasta tuolloin kehooni virtasi, oli niin suuri, että hengitykseni oli salpaantua ja ajatukseni ei kyennyt kulkemaan selkeänä. Kun lisäksi vielä noin viisi vuotta sitten Cremen Mestari pelasti minut varmalta sähkoiskuun kuolemalta siten, että minut lennätettiin huoneen poikki ja tiukassa käsipuristuksessani ollut kuparinen vesijohto katkesi niin, että leikkuujälki oli kuin laserilla leikattu ja siten, että toisessa kädessäni ollut sähkölamppu tippui kädestäni, voin omakohtaisesti todentaa, että Benjamin Cremen elämäntyönään kertoma tarina Henkisestä Hierarkiasta ja sen olemassaolosta on täyttä totta.

Saku Mättö

Lisätietoa: benjamincrememuseum.org ja share.fi ja, 040-8330088

Kuvalinkki:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/77/BENJAMIN_CREME_2006.jpg

tai

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/BenjaminCremeNYClecture2008.jpg

Julkaistu, 31.10.2016.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun