Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Ihmisen vastuu

Ihmisen vastuu

Mestari puhuu ihmisten vastuusta suhteessa sääilmiöihin ja planeetan kuoren liikkeisiin. Esoteerinen fakta on se, että ihmisen ajatukset, puheet ja toiminta kaikki vaikuttavat siihen, miten pienet deevaelementaalit toimivat. Ne reagoivat meidän ristiriitaisuuteemme. Mutta ne myös reagoivat meidän seesteisyyteemme. Ihmiskunta voi siis itse valita millaisissa sääolosuhteissa ja millaisissa maankuoren liikkeiden oloissa me haluamme elää. Niin niitämme kuin kylvämme, tässäkin asiassa.

Erityislaatuinen pelastustarina, joka liittyy tähän, klikkaa.

Maitreyan tekemä piirros Japanin tsunamin jälkeen: Tokiolainen H.A. löysi tämän piirroksen oveltaan Japanin Tsunamin jälkeen olosuhteissa, joissa hän jatkuvien jälkijäristysten takia oli hyvin huolissaan sukunsa ja koko kotialueensa kohtalosta. Piirros on vahvistettu olevan Maitreyan tekemä ja tarkoitettu lohdutukseksi löytäjälleen. Teksti lukee: Ole rauhassa. Muista rukoilla.

Lue artikkeli, johon kommentti viittaa.

Julkaistu, 21.4.2011.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun