Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Miten romahdus ja uuden alku lopulta tapahtuu

Miten romahdus ja uuden alku lopulta tapahtuu

Maailman pörssien vavahdellessa koronaviruksen nostattamien pelkojen myötä, on syntynyt myös pohdintaa siitä, onko globalisaatio jo mennyt liian pitkälle. Vastaus on selkeä kyllä ja olisiko nyt hyvä muutaman noston kautta palauttaa mieliin mitä on vuosien varrella asiasta sanottu?

Mutta se energia, joka lähetti hävittäjät taivaalle ja panssarivaunut ja sotajoukot taistelukentille ei katoa noin vain. Se on tuhoava voima, joka Hänen mukaansa on kiertänyt ympäri maailmaa etsien uutta kotia. Hän sanoo sen löytäneen ”uuden kohdun”. Tuo uusi kohtu on markkinavoimiin perustuva kaupallistuminen...

ML: Monet väittävät, että markkinavoimat ovat ihmiskunnan pelastaja. Monet kansakunnat ovat matkalla siihen suuntaan sekä kehitysmaissa että teollisuusmaissa. Ne sanovat: ”Tämä on tie ulos. Kommunistinen järjestelmä on epäonnistunut. Mitä muuta vaihtoehtoa meillä on?”

BC: Kommunistinen järjestelmä ei epäonnistunut. Sitä ei koskaan kokeiltu. Emme koskaan todistaneet kommunismia niin kutsutussa kommunistisessa blokissa. Se mitä todistimme oli eräänlainen valtiollinen kapitalismi. Se, mitä todistamme nyt, on totalitäärisen poliittisen järjestelmän hajoaminen – se ei ole sama asia kuin kommunismi – ja kapitalismin asteittainen muutos. Maitreya sanoo, että symboli uudelle talouden mallille, joka ei tule olemaan kapitalistinen tai kommunistinen, voidaan nähdä kommunistisen Itä-Saksan ja kapitalistisen Länsi-Saksan yhdistymisessä. Saksan uudelleen yhdistyminen antaa meille mahdollisuuden luoda sen, mitä Hän kutsuu sosiaalidemokratiaksi tai demokraattiseksi sosialismiksi – jotain joka ei ole klassista kapitalismia eikä kommunismia. Hänen mukaansa tästä tulee lopulta hallitseva malli Euroopassa ja kautta maailman.

Lähde: https://share.fi/lisatietoa/jakaminen-on-ratkaisu/
Benjamin Creme: On kestänyt aikansa, että tapahtumat itse tapahtuisivat, kuten nyt pörssiromahdus, joka on käynnissä. Talouskuplat puhkeavat yhtä lailla täällä [USA:ssa] kuin Euroopassa ja muualla maailmassa. Maitreya teki tuon ennustuksen jo vuonna 1998. Hän sanoi, että romahdus tulisi tapahtumaan ja se alkaisi Japanista. Se alkoi Japanista, missä vuonna 1989 Nikkei-yleisindeksi tippui 40.000:stä pisteestä 7.000:ään ja pysyi sillä tasolla (noin) yli vuosikymmenen.
Lähde: Share International -lehti lokakuu 2008
Kysymys: Tuleeko pörssiromahdusta seuraamaan hyperinflaatio vaiko deflaatio?
Benjamin Creme: Deflaatio.
Lähde: Share International -lehti helmikuu 1999

Kysymys: Voisitteko hiukan hahmottaa maailmanpalvelijoiden uuden ryhmän työtä (New Group of World Servers), mistä puhuitte aiemmin viitaten heidän herkkyyteensä suhteessa Synteesin Avataaraan?

Benjamin Creme: Kun Hän tuli Palestiinaan aiemmin, Kristus totesi, ettei maailmassa ollut tarpeeksi oppilaita, joiden kautta Hän olisi voinut tehdä työtänsä, jotka olisivat voineet avata tietä Hänelle ja joiden kautta Hän olisi voinut luoda uuden sivilisaation tuolloin. Myöskään Hänellä ei tuolloin vielä ollut syvää suhdetta ja yhdentymistä Jumalan Tahtoon, jotka asiat Hän on viime 2.000 vuoden aikana saavuttanut, ja jotka seikat ovat välttämättömiä Hänelle Hänen tehtävän täyttämiseksi. Hän on nyt Jumalan Rakkauden ja Jumalan Tahdon ruumiillistuma.

Siksi, vuonna 1922, Hän perusti maailmanpalvelijoiden uuden ryhmän, joka on tärkein olemassa oleva ryhmä tällä hetkellä, vaikkei sillä olekaan mitään ulkoista organisaatiota tai hahmoa. Jokainen sen jäsen on sisäisesti linkittynyt Hierarkiaan (s.o. sielunsa tasolla). He tietävät ja ymmärtävät suunnitelman ja ovat osa tuota suunnitelmaa. Ulkoisella tavalla havainnoitavissa on kaksi ryhmää: yksi suuri ryhmä, joka ei ole tietoinen yksilöllisestä linkistään Hierarkiaan ja jotka tekevät työtään yksinomaan Mestareiden vaikutuksen perusteella ja toinen, pienempi ryhmä, joka tekee tietoisesti työtään Mestareiden suorassa ohjauksessa.

Maailmanpalvelijoiden uusi ryhmä koostuu miehistä ja naisista aivan jokaisesta maasta (poikkeuksetta) ja jokaisesta sosiaalisesta taustasta. Lukuunottamatta sotavuosia, aina 1922:sta lähtien tuo ryhmä on aktiivisesti tuonut ihmiskunnan nähtäville ne nimenomaiset toimintaperiaatteet, jotka tulevat ohjaamaan elämäämme tulevaisuudessa — oikeiden ihmissuhteiden, jakamisen ja oikeudenmukaisuuden periaatteet. Heitä löytyy opetuksen parista, politiikasta, talouselämästä ja tieteen parista. He ovat Kristuksen esitaistelijoita ja esijoukko, joka on lähetetty avaamaan latua. Heidän ymmärtämyksestään Jumalan sunnitelmaa koskien ja heidän pyytettömästä rakkaudestaan ihmiskuntaa kohtaan, ja heidän halustaan palvella, he muodostavat takuun Hierarkian suunnitelman oikeanlaisesta toteutumisesta, josta he myös ovat osa. Tällä tavoin, Hierarkian työ ei tule rikkomaan ihmiskunnan vapaata tahtoa vastaan. Uusi maailmanpalvelijoiden ryhmä luo sillanpääaseman ihmiskunnan ja Hierarkian välille. Sen vahvuus on jo useita miljoonia ihmisiä tänä päivänä.

Lähde: UKK

Julkaistu, 15.3.2020.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun