Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/1982: Terveys ja paraneminen, osa 2

Terveys ja paraneminen, osa 2

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Sielun energian väärinkäyttö ja vääränlaiset suhteet aiheuttavat sairautta. Mestarit neuvovat tien kohti elinvoimaisuutta ja terveyttä.

Aina muutaman vuoden välein tapahtuu lisää edistymistä sairauden ymmärtämisessä ja vastustamisessa; kutsumme sairaudeksi sitä mielen ja kehon epätasapainon tilaa, joka niin vaivaa ihmiskuntaa. Jokainen uusi edistysaskel työntää hieman taaksepäin ihmisen itseään koskevan tietoisuuden rajoja ja avaa oven lisävalaistumiselle. Kun seisomme uuden aikakauden kynnyksellä ihmiskunta on valmiina, kuten ei koskaan aiemmin, ottamaan vastaan uuden valon. Kristuksen ja Hänen Mestareittensa stimuloinnin herättämänä ihminen on valmis löytämään olemassaolonsa totuuden, joka lopulta vapauttaa hänet kokonaan sairaudesta.

Ensimmäisen askeleen minkä tahansa sairauden hävittämisessä on oltava sen syyn ymmärtäminen. Tähän saakka useimpien sairauksien syy on jäänyt ihmiseltä tutkimatta, niin tietämätön hän on ollut olemuksensa luonteesta ja Laeista, joiden alaisena hän toimii. Tästä eteenpäin, kun ihminen etenee pitkin oikeampaa reittiä ja ymmärtää oikeanlaisten suhteiden tarpeellisuuden, tämä on aloittava parantumisen. Sairaus on loppujen lopuksi vääränlaisten suhteiden tulos: suhde korkeampaan minäämme, sieluun; suhde veljiimme ja sisariimme kautta maailman; ja suhde Kokonaisuuteen, josta olemme osa. Sielun energian väärinkäytöllä saatamme syyn liikkeelle. Vääränlaisilla suhteilla lähimmäisiimme aiheutamme epätasapainon ja epäharmonian ja kaikenlaiset sairaudet. Erillisyyden tunteemme kautta leikkaamme itsemme irti parantavista voimista, jotka ympäröivät meitä kaikkialla.

Uusi elpyminen

Mahtava tehtävä odottaa ihmiskuntaa tässä sen elämän käännekohdassa: puhdistaa maailma ikivanhoista väärän ajattelun ja elämisen tavoista; muuttaa kokonaan sosiaalisen elämisen tapa siten, että tehdään mahdolliseksi uusi vapaus pelosta; puutteen, sodan, sairauden ja kuoleman pelosta. Valtava tehtävä, todellakin, mutta kaikkien siihen liittyvien ponnistusten arvoinen, sillä se johtaa uuteen elpymiseen, uuteen ja suloisempaan suhteeseen ihmisten välillä ja maailmaan, jota hallitsevat oikeuden ja veljeyden, jakamisen ja rakkauden periaatteet. Voiko ihmiskunnalle olla hienompaa tavoitetta, kuin luoda sellainen maailma? Kukaan ei voi kieltää etuja, jotka tällainen muutos toisi ja Me, Mestarit, autamme teitä tehtävässänne osoittaen teille parhaat polut ja mahdollisuudet.

Eteeriset tasot

Tänä päivänä tiede on valmiina antamaan osuutensa sairauden voittamisessa. Aineen eteeriset tasot odottavat ihmisen löytöretkiä ja tutkimusta. Sieltä löydetään alkuperä sille voimien epätasapainolle, joka ilmentää itseään kehon sairauksina. Sairauksien hoito saa uuden ulottuvuuden kun voimakeskusten (chakrojen) toiminta energian vastaanottajina ja jakajina ymmärretään ja kun niiden yhteys sisäeritysjärjestelmän tärkeimpien rauhasten kanssa tunnetaan. Luonnollisesti jo nyt on muutamia parantajia jotka tietävät tämän ja tekevät arvokasta työtä, mutta vasta kun tämä tietämys on yleistä, tulemme näkemään paljon edistystä sairauden mekanismin ymmärtämisessä.

Ei ole enää kauaa siihen, että tämä tutkimus eteerisistä kentistä alkaa toden teolla. Kun se alkaa, se muuttaa terapeuttisen tilanteen. Uusi psykologia, tuleva sielutiede, valaisee kirkkaasti sairauden luonnetta ja syytä ja osoittaa tien sen estämiseen. Ajan kuluessa ihminen oppii lähestymään deevakuntaa (tai enkelikuntaa) ja työskentelemään sen kanssa; monet tämän evoluution näkökulmat liittyvät syvästi paranemisprosessiin.

Täten, askel askeleelta, sairaus hävitetään maailmasta ja se korvataan nykyään harvoin nähtävällä elinvoimaisuudella ja hyvinvoinnilla, mikä on ihmisen syntymäoikeus, kun hän vaan tietäisi sen. Näyttämöä valmistetaan tätä muutosta varten. Mestarit puolestaan osoittavat tien ja Heidän viisaalla opastuksellaan kaikki uudistetaan.

Tämä artikkeli on toinen kahdesta saman aiheen artikkelista. Osa 1.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 1982.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun