Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 5/2012: Viiniä vedestä

Viiniä vedestä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kuten usein on asiain laita, eurooppalaiset etsivät aina vain kaikkoavaa yhtenäisyyttä. Tällä kertaa ongelma on pääasiallisesti taloudellinen. Yhteismarkkina, tässä koettelevassa taloudellisessa kriisissään, on repeämässä liitoksistaan ja on kadottamassa vähänkin yhtenäisyytensä.

Vaalivuotenaan USA askeltaa varoen, halukkaana näkemään kauppansa kasvun ja ulkoisten vastuidensa pienenemisen. Siksi Israel on voimistunut ottamaan vastuun Iranin painostamisesta. Samaan aikaan Kiina kukoistaa ja kasvaa rikkauksissaan kun sen naapuri, Venäjä, apinoi 1930-luvun Yhdysvaltoja. Täten vanhan vallan viimeiset taistelevat pitääkseen vuotavan laivansa pinnalla uusien ja oikeudenmaukaisempien Vesimiehen energioiden pyörteissä. Tunnustettiinpa se taikka ei, synteesin aikakausi on jo saapunut ja jokainen uusi päivä etsaa sen merkin maailmaan.

Vain nuoret ja sydämeltään nuoret, näin näyttäisi olevan, tunnistavat tämän muutoksen laajuuden. He ainoina tietävät, että oikeudenmukaisuutta ja rakkautta ei koskaan voida sivuuttaa ilman kipua. Niin on tänäkin päivänä nuorten keskuudessa, jotka tunnistavat maailman laulussa uuden sävelen ja jotka pyrkivät kaikin käytettävissään olevin keinoin saamaan tuon sävelen kuulumaan. Valtaisat massat kautta maailman alkavat reagoida tähän uuteen teemaan ja etsivät toimivia tapoja toteuttaa muutoksen kaipuunsa.

Monet alkavat ymmärtää elämän olennaisen ja rohkeudella todistavat oman totuutensa: jakamisen, oikeudenmukaisuuden sekä rakkauden. Nuo, he ymmärtävät, ovat ne olennaiset raaka-aineet, joihin perustaa sivilisaatio, jossa ymmärretään, että kaikki ihmiset ovat Jumalia. Tällä tavoin maailma hitaasti valmistautuu kokonaan uudelle elämän tarkoituksen tajuamiselle.

Väsymättä Maitreya ja Hänen ryhmänsä opettavat ikiaikaista tietä onnellisuuteen ja pyhyyteen, sillä nämä kaksi ovat yhtä. Kun ihmiset todella ymmärtävät tämän yksinkertaisen lain, he tulevat iloiten luopumaan menneen tavoista: epäpyhästä kahtiajaosta, joka ylläpitää niin monien ahneutta ja rikkaiden ylemmyyttä köyhien osaan sekä vallan ja sodan himoa.

He tulevat jättämään taakseen tämän roskan, joka on vallannut heidän mielikuvituksensa niin pitkään. He tulevat innolla kuuntelemaan Mestareiden neuvoja ja tulevat itse muuttamaan veden viiniksi.

Lähde: Share International -lehti, 05 / 2012.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun