Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7–8/2002: Maitreya on jo ovellamme

Maitreya on jo ovellamme

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Maailmaan virtaavien uusien energioiden myötä suuria muutoksia on tapahtumassa. Joillekin nämä muutokset ovat hyviä sekä hyödyllisiä ja johtavat turvallisempaan paremmin ohjattuun elämään. Joillekin nämä muutokset ovat taas merkkejä romahduksista ja epäjärjestyksestä, kaaoksesta ja kurjuudesta, lähinnä epätoivoisten ja pahojen tekosia.

Tietysti, jos sinun ensisijainen tarkoituksesi on ’status quo’ ja entisen ylläpitäminen, jokainen muutos – riippumatta sen tarpeellisuudesta – on epäilyttävää ja epätoivottavaa, lähinnä ’militanttien’ ja ’pahantekijöiden’ tekosia.

Tuon näkemyksen tähden monet yhteiskunnassa tapahtuvat muutokset koetaan tänä päivänä koko yhteiskuntajärjestystä uhkaavina ja jatkuvan huolen sekä vauhkoilun aiheena.

Jos ihmiset vain näkisivät näiden myönteisten muutosten energioiden todellisen luonteen, he voisivat tyynesti ymmärtää niitä ja toimia niitä tukien.

Status quon on loputtava
On tarpeetonta edes sanoa, että status quo ei voi koskaan jatkua pitkään: muutos ja kehitys ovat elämän todellinen olemus ja – parempaan tai huonompaan – tuo aina muassaan uusia toimintatapoja. Uuden toimintamallin muoto ja laatu on ihmisen itsensä muokkaama, joten on turhaa taistella muutoksen suuren magneetin eteenpäin työntävää voimaa vastaan, sen täydellisellä kurssilla.

Kun Maitrey ja hänen ryhmänsä taas kulkee avoimesti keskuudessamme, elämää ohjaavien lakien luonteesta tullaan kertomaan paljon. Ihmisen hämmennys muutoksen edessä muuttuu hiljalleen orastavaksi ymmärtämiseksi ja viisaaksi myötäelämiseksi. Pinttyneimmät kannat eivät, tietenkään, muutu, mutta niiden vaikutus vaimenee uuden tuulen myötä. Näin tulee olemaan ja näin ihminen tulee paremmin ymmärtämään tuon elämäksi kutsumamme seikkailun todellisen luonteen.

Olemme saavuttaneet yhdennentoista hetken
Maitreya itse, seisoo ovella kätensä korotettuna valmiina koputtamaan. Hänen merkkiensä lukumäärä kasvaa hänen odottaessa tunnustamista. Toivota hänet tervetulleeksi sydämeesi ja helpota hänen tuloaan; anna hänen työskennellä kauttasi. Muista, että veljesi ja siskosi yhtä lailla ovat oikeutettuja kuulemaan hyvät uutiset. älä jätä heitä pimentoon.

Olemme todella saavuttaneet yhdennentoista hetken ja säädetty aika on käsillä. Pitkä odotus on jo lähes ohi. Kerää nyt voimasi työhön, joka on edessä. Ajat ovat kuin eivät koskaan aikaisemmin. Enkeliarmeijat tärisevät odotuksen jännityksestä. Maitreyan totuuden taistelijat tiukentavat satulavyönsä ja kerääntyvät hänen taakse.

Kaaoksen ja sodan sekä sodan uhan edessä suuri herra korottaa kätensä. Hänen valonuolensa puhkovat ajan pimeyden läpi ja tuovat ihmisille hengähdystauon. Hänen suuri sydämensä säteilee rakkaudesta kaikkia ihmisiä kohtaan. Nälkiintyneet ja kaltoinkohdellut ovat hänen erityishoidossaan. Auta häntä hänen tärkeässä tehtävässään.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2002.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun