Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2007: Ihmisen pyhyys

Ihmisen pyhyys

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Syvällä jokaisen ihmisen tietoisuudessa on tieto pyhästä. Toisilla se on lähempänä pintaa ja toisilla se sijaitsee suhteellisen tiedostamattomana ja piilossa, kunnes jokin suuri tapahtuma tai yllyke herättää sen unestaan. Täten useat ovat auliita vahvistamaan pyhän olemassaolon ja toiset taas, kiivaastikin, kiistävät kaiken sen olemassaolon mitä ei voida tietää, mitata tai ymmärtää viidellä aistillamme.

Tänä päivänä monet tunnistavat aina vain enemmän Maitreyan läsnäolon, Hänen jonka energiat lävistävät kaikki tietoisuuden tasot. He eivät ehkä edes tiedä Hänen nimeänsä, tai edes Hänen olemassaolostaan, mutta reagoiden Hänen energiaansa, he ovat tietoisia maailmassa olevasta uudesta sekä henkisestä ilmastosta. He kokevat vaikeaksi selittää sitä, mutta kasvavalla varmuudella he tietävät, että he elävät pyhän aurassa ja että kaikki tulee olemaan hyvin. He tietävät myös, etteivät ole yksin ja että heidän rukouksiinsa vastataan ja että jotain ihanaa ja jumalaista on tapahtumassa Maa-planeetalla. He aistivat, että tämän päivän vaaralliset ja stressaavat ajat lähestyvät loppuaan, että nykyajan pelon ja epäonnistumisen tuolla puolen uusi ja parempi maailma odottaa luomistaan ja että tuo maailma tullaan niin luomaan.

Esteitä

Tällä välin Maitreya valmistautuu puuttumaan kaikkeen siihen, mikä estää ihmisen edistymistä ja hyvinvointia, kaikkeen siihen mikä estää ihmisen pyhyyden ilmenemisen ja myöskin Hän valmistautuu puuttumaan ihmisen omaan pelkoon ja haurauteen.

Hän tulee osoittamaan, että ihminen on tullut korkeimmasta lähteestä ja on varustettu kaikin Jumalan mahdollisuuksin ja, vapautettuna pelon otteestaan, ihmiskunta voi rakentaa sivilisaation, joka on ihmisen pyhyyden ja luovan nerokkuuden arvoinen.

Hän tulee osoittamaan, että pelko ja luottamuksen puute yksin, ovat ihmiskunnan nykyisten vaarallisten olosuhteiden syy ja että jakamisen yksinkertainen teko tulee luomaan oikeudenmukaisuuden ja rauhan ihmisen ongelmaiseen maailmaan. Maitreya tulee myös osoittamaan, että ihmisen on tunnistettava itsensä yhdeksi ja yhdeksi ryhmäksi sekä tunnistettava itsensä yhden ja saman Isän pojiksi.

Näin Hän tulee puhumaan. Näin Hän tulee kutsumaan ihmistä muuttumaan.

Vastaus

Miten ihmiset tulevat vastaamaan? Miten he tulevat kokemaan Maitreyan analyysin ongelmistaan ja tilastaan? Maitreya ei ole yksin patistaessaa maailman muutokseen ja reformiin. Monet viisaat miehet ja naiset reagoivat Hänen ajatuksiinsa ja energioihinsa ja vievät laajasti Hänen ideoitaan eteenpäin. Hitaasti mutta varmasti nämä ideat juurtuvat ja opettavat laajoja massoja tähän asti välinpitämättömiä ja sitoutumattomia ihmisiä. Näin Maitreyan tietä valmistellaan.

Mutta siitäkin huolimatta, miten Maitreya voi koskettaa niiden miljoonien sydämiä, jotka tarvitaan suunnanmuutokseen? Vastaus piilee Hänen energioidensa tehossa. Koskaan ennen ei ole ollut Opettajaa, jolla olisi ollut vastaavat voimat. Jokaisella lausutulla sanallaan, Hänen hyvääluova voimansa vuotaa sydämestä sydämeen. Argumentointi ja kinastelu ovat tarpeettomia ja turhia. Hänen Totuutensa kutsuu esiin kuulijan sydämen Totuuden ja heidän yhteisen pyhyytensä tulikokeessa se tunnistetaan juuri siksi.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2007.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun