Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2013: Muutoksen dynamiikka

Muutoksen dynamiikka

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jos ihmiset voisivat nähdä ne erityislaatuiset tapahtumat, jotka tänä päivänä tapahtuvat monissa maailman kolkissa, he oivaltaisivat, että Julkitulon päivä ei voi olla kovinkaan kaukana. He näkisivät tuhannet ihmiset marssimassa vaatien muutosta, vaatien parempaa elämää ja uutta näkökulmaa elämiseen: sellaista, joka takaa heille työtä ja ruokaa heidän perheilleen, tarvittavan terveydenhuollon sekä sananvaltaa heidän tulevaisuutensa asioissa.
Monet ovat ne suunnitelmat, jotka ottavat kantaa näihin ideoihin. Ryhmät ja yksilöt kautta maailman luovat uuden maailman kaavakuvaa. Jotkin niistä ovat liian hysteerisiä otettavaksi todesta, mutta monet niistä ovat hyvin punnittuja ja tarjoavat arvokkaita ehdotuksia tarpeellisten muutosten aikaansaamiseksi.
Me, teidän Vanhemmat Veljenne, olemme hyvin rohkaistuneita näiden tapahtumien valossa, jotka osoittavat hienostuneesti sen kuinka valmiita ihmiset ovat muutokselle. Tietenkin on vielä monia, jotka pelkäävät tulevaa ja ovat kauhuissaan muutoksesta, mutta muutoksen voimat ovat niin voimakkaat, että muutos tulee tulemaan ihmisille, olivat he sitten valmiita taikka eivät.
Kautta maailman nämä muutosvoimat kannustavat miljoonat näkemään paremman elämän edessään: sellaisen joka tuo rauhan, oikeudenmukaisuuden ja jakamisen niille kuuluvalle paikalle elämiinsä.
Myös Meillä on suunnitelmamme, jotka esitellään ihmisille. Ihmisten vapaata tahtoa ei koskaan kavenneta ja muutosten omaksuminen seuraa tätä lakia. Täten elämä Maan päällä tulee muuttumaan pienimmin mahdollisin häiriöin. Jokainen askel tutkitaan ihmisten toimesta niin, että ihmiskunta itse ohjaa muutoksen tahtia.
Se etteivät kaikki ole valmiita tällaiseen muutokseen on kieltämätöntä, mutta niin pakottava on tarve uudelle ja rauhanomaiselle elämäntyylille, että muutos tulee väistämättä, askel askelelta, oikeassa järjestyksessä. Vain täten voidaan välttyä katastrofilta.
Kun epäilijät näkevät ne edut, jotka tulevat tästä toimintatavasta, he tulevat iloiten hyväksymään tuon uuden rauhaisuuden ja sopusoinnun, joka tulee laskeutumaan Maan päälle.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2013.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun