Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7-8/2017: Kaupallistumisen kirous

Kaupallistumisen kirous

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Mikäli ihmiset mielivät pelastaa tämän planeetan globaalin lämpenemisen vaikutuksilta, heidän on tehtävä määrättömän paljon enemmän kuin hiilipäästöjen leikkaamiseksi on suunniteltu, ja nopeammassa tahdissa kuin mitä yleisesti hyväksytään tarpeellisena. Ihmiset ovat olleet hitaita näkemään vaarat, ja vielä nytkin kieltäytyvät ottamasta ongelmia vakavissaan. Tällaiset asenteet asettavat planeetan ilman muuta vaaralle alttiiksi. Enimmillään, ihmisillä on enää kymmenestä viiteentoista ** vuotta aikaa luoda tasapaino, ennen kuin peruuttamattomia vahinkoja syntyy.

Saavuttaakseen tämä tavoitteen, ihmisten on dramaattisesti muutettava nykyistä elämäntyyliään ja heidän on omaksuttava yksinkertaisempi tapa elää ja työskennellä. Menneet ovat ne ajat kun ihminen raiskasi planeettaa mielin määrin, ja ilman ajatustakaan tulevia polvia kohtaan, näkemättä tai ajattelematta yhtään ympäristöä, joka hitaasti ja vääjäämättä pilaantui.

Joka vuosi, ja jo vuosien ajan, valtavia aloja ikimetsän elämää tuovaa puustoa on kaadettu puhtaan taloudellisten syiden vuoksi. Kaupallistuminen, toden totta, tuo tullessaan ihmiskunnalle vahinkoa sen kiristäessään otettaan ihmisten kaulojen ympärillä. Maitreya sanoo, kaupallistuminen on ihmiskunnalle vaarallisempaa kuin atomipommi, ja se näyttää tuhoavan voimansa talouden kaaoksessa, joka vallitsee maailmassa tänä päivänä.

Kuinka kauan hallituksilta ja ihmisiltä vie nähdä tämä? Kuinka kauan menee, että kaupallistuminen puristaa ihmiskunnasta sen elinvoiman ja siten itsekin kuihtuu ja kuolee pois?

Aina vain enemmän näiden sanojan totuus valkenee niiden miljoonien ajatuksissa, jotka nyt, yhtäkkiä, ovat työttömiä ja kodittomia ja epätoivoisia. Tämä on luonut tilanteen, jossa Maitreya voi astua esiin julkiseen työhönsä, ilman, että loukkaisi ihmisten vapaata tahtoa. Kärsivällisesti Maitreya on monien vuosien ajan odottanut tätä aikaa, varmana tiedossaan, että nämä nyt toteutuvat tapahtumat, todellakin, tulevat realisoitumaan. Kaupallistuminen on paljastanut kyntensä ja se on osoittanut kykynsä vahingoittaa. Miljoonien välinpitämättömyys on muuttumassa vihaksi ja epäluottamukseksi kaupallistumista kohtaan ja vanhaa asian tilaa kohtaan. Ihmiset kaikkialla ovat vihdoinkin valmiita uudelleen tulkitsemaan elämän tarkoituksen ja alkamaan jakamisen, rauhan sekä oikeudenmukaisuuden ajan. Ihmiset ovat valmiita oikeanlaisille ihmissuhteille, veljeydelle ja suuremmalle onnellisuudelle. He ovat, vihdoin, valmiita Maitreyan kutsulle.

Tietenkään kaikki ihmiset eivät ole käyneet läpi tätä muuntumista. On monia, jotka kuvittelevat voivansa ”sinnitellä” tämän ”laman” läpi ja rakentaa rikkautensa uudestaan kuten ennenkin. Todella rikkaat ja älykkäät eivät ole menettäneet mitään. Kuilu heidän ja muiden välillä on yksinkertaisesti vain kasvanut heidän hyväkseen. Heidän ei onnistu ymmärtää, että tämä kerta on erilainen kuin mikään aiempi. Olemme saapuneet vanhan järjestyksen loppuun. Kosmiset voimat määräävät ne muutokset, joiden on tapahduttava, ja jotka tulevat tapahtumaan, sillä muutoin elämä ei enää kukoistaisi Maa-planeetalla.

He, jotka ovat valmiita, tulevat nopeasti reagoimaan Maitreyan opetuksiin, kun Hän muuttaa yksinkertaisiksi ja yleviksi sanoiksi heidän sydämensä tarpeet. Monilta vie kauemmin luopua siitä, mihin ovat tottuneet, ja ovat hetken verran eri mieltä. Ajan myötä miljoonat maailman ympäri tulevat näkemään tarpeen ja logiikan niiden muutosten taustalla, jotka ainoina voivat pelastaa planeetan ja sen asujaimiston.

** Huomaathan: Aikamääre on annettu vuonna 2009, siis kahdeksan vuotta sitten.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2017.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun