Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 10/2010: Uudistunut maa

Uudistunut maa

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Noin kahdenkymmenen vuoden kuluttua tästä päivästä, kuka tahansa Maan päällä vieraileva tulisi olemaan ällistynyt niistä muutoksista, jotka hän tulisi näkemään kaikissa elämämme eri osissa. Menneen parhaat osaset tulevat olemaan tallella, mutta uusi sekä ponnekas kauneus tulee olemaan vallitsevana kaikkialla, ja uudenlainen suhde ihmisen sekä hänen asuttamansa luonnon välillä tulee olemaan tosiasia. Mennyttä iäksi ovat ne slummit ja hökkelit, joista miljoonat tänä päivänä ”hankkivat elantonsa”. Uusi ylpeydentunne ”Ihmisessä” tulee luomaan yhtäläisen huolenpidon ihmisen sosiaalisten aktiviteettien ja hänen vapaa-ajan suhteen, johtaen hiljalleen uuteen ymmärrykseen koskien ihmisen olennaisimpia tarpeita. Uusi teknologia tulee vapauttamaan lukemattomat miljoonat toistotyön ikeestä; vaatimus tiedonsaannille kaikilla elämänaloilla tulee avaamaan sepposen selälleen yliopistojen, tehtaiden ja farmien ovet, ja uudenlainen innostus oppia tulee toteutumaan kautta maailman. Täten ihminen tulee paremmin ymmärtämään inkarnoitumisemme prosessin pohjalla olevan tarkoituksen ja siten tulee kasvamaan tuo tarpeellinen fyysisen, astraalisen ja mentaalisen käyttövälineemme hallinta. Tämä tulee johtamaan ihmiset vihkimyksen ovelle ja siten täydellistymiseen.

Paluu
Täten ihmiset tulevat palaamaan tuolle ikiaikaiselle Täydellistymisen polulle, ja – vapautettuna menneen lumeistaan ja erheistään – hän tulee taas kerran astelemaan uhrauksen tietä, ja sitä tietä, joka tarkoittaa luopumista kaikesta siitä mikä haittaa korkeinta ymmärrystä sekä valoa. Ihminen on eksynyt kauas tältä yksinkertaiselta polultaan, astuttuaan harhaan karkean materialismin vaikutuksesta, ja joka materialismi on houkutellut hänet aivan katastrofin partaalle. Mutta, kuten ihmiset tulevat huomaamaan, heidän ikuinen pyhyytensä on, jälleen kerran, tehnyt itsensä tietyksi ja vetänyt ihmisen poispäin tuolta partaalta.

Kasvava lukumäärä ihmisiä kaikkialla alkaa hiljalleen tuntea tämän olevan totta, alkaen herätä muuntumisen tehtävälle. Tällä tavoin, he huomaavat oman vastuuntuntonsa kasvaneen ja reagoivat sen mukaisesti. Näin löytyvät tulevaisuuden työstäjät ja näin maailma myös muuttuu parempaan.

Tasaisesti
Hiljaisesti vielä, mutta tasaisesti, Maitreya työskentelee voimistaakseen tätä tapahtumainkulkua. Hänen hyvää tekevät energiansa vaikuttavat hiivan tavoin kohottaen kaikkien heidän pyrkimystään sekä vahvistaakseen kaikkien heidän määrätietoisuuttaan, jotka kykenevät reagoimaan. Heitä on monia, ja siten luodaan suuri sotureiden armeija valossa, siinä valossa, joka muuttaa maailman ja joka takaa aivan jokaisen ihmisen tulevaisuuden.

Lähde: Share International -lehti, 10 / 2010.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun