Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 3/2022: Loistokas tehtävä

Loistokas tehtävä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun ihmiskunta näkee Maitreyan, riippumatta siitä tunnistavatko he Hänet vaiko eivät, he tulevat kokemaan olevansa pakotettuja valitsemaan kannattaako vaiko vastustaako Häntä ja sitä mitä Hän edustaa: jakaminen, oikeudenmukaisuus ja rauha. Täten ihmiset jaetaan ja tunnistetaan. Täten Erottelun Miekka tulee toteuttamaan oman kohtalonsa, ja täten Maitreya tulee tietämään ihmisten valmiuden muutokseen. Esiintyen ihmisille yhtenä heistä, Suuri Herra varmistaa, että ihmiset seuraavat ja kannattavat Häntä Hänen ideoittensa totuuden ja mielekkyyden vuoksi, eivätkä Hänen statuksensa vuoksi.

Yhtä kaikki, on samantekevää tunnistetaanko Hänet Maitreyaksi, Kristukseksi, vaiko vain ihmiseksi, jonka viisaus osuu yksiin ihmisten oikeudenmukaisuuden ja rauhan pyrkimysten sekä kaikille ihmisille paremman maailman saavuttamisen pyrkimysten kanssa.

Hiljalleen, meidän on oletettava, monet tulevat näkemään Maitreyan tuona monien uskonnollisten ryhmien monilla eri nimillä tuntemana Odotettuna, jota he ryhtyvät kutsumaan tuolla nimellä. Jotkut tulevat sanomaan: ”Hänen täytyy olla Imam Mahdi”, kun taas toiset lausuvat: ”Krishna on tullut taas, lain kirjain on täyttynyt!” Vielä toiset kysyvät: ”Varmastikin hän on Messias, viimein tulleena”, kun jotkut tulevat näkemään Hänet Kristuksena tai Maitreya Buddhana. Kaikki näkevät Hänet tuona Odotettuna, joka tulollaan täyttää heidän toiveensa ja tyydyttää heidän tarpeensa.

Maitreya ei tule vahvistamaan eikä kieltämään näitä väitteitä, saatikka että heidän, jotka tekevät työtä Hänen julkitulonsa eteen ja kokevat tunnistaneensa Hänet, tulisi tehdä niin. Ei ennen kuin Julkitulon päivänä, Hän tule vahvistamaan todellista identiteettiään ja statustaan.

Tuona loistokkaana päivänä ihmiset tulevat tietämään, vailla mitään epäilyksiä, että heidän pitkä odotuksensa ei ole ollut turha; että apua, toden totta, on saatavilla; että Opettaja on valmis opastamaan ja avustamaan; ja että Hän tulee Vanhempana Veljenä pikemminkin kuin Vapahtajana, valmiina ottamaan johdon planeettamme pelastamiseksi ja valmiina auttamaan ihmisiä itseään palauttamaan järki elämiinsä ja elämäntapoihinsa.

Ratkaisu

Maitreya tulee osoittamaan, että ongelmamme, vaikkakin moninaiset, ovat ratkaistavissa; että ratkaisu on jo ulottuvillamme; että jakamisen yksinkertainen teko, ainoana, omaa voiman muuttaa elämä Maassa parempaan. Hän tulee pyytämään ihmisiä luottamaan Häneen, Vanhempana Veljenä, että Hän ei tule johtamaan heitä muuanne kuin heidän viitoitetulle rakkauden ja harmonian polulle, ja ettei heillä ole muuta pelättävää kuin pelko itsessään, ja että reitti eteenpäin on jo Luojan viitoittama.

Täten Maitreya tulee helpottamaan ihmisten kynnystä astua muutoksen matkalle, joka on kooltaan valtava, ja johon liittyvät miehet ja naiset kaikkialla. Tuo muutos tulee lähettämään ihmiskunnan loistokkaaseen tehtävään, Maa-planeetan ennallistamiseen sen oikeutettuun asemaan sen sisarplaneettojen joukkoon tässä järjestelmässä.

Lähde: Share International -lehti, 03 / 2022.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun