Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 11/2019: Uusi yksinkertaisuus

Uusi yksinkertaisuus

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Lähitulevaisuudessa tulee tulemaan aika, jolloin ihmiset varmuudella tulevat tietämään olevansa Jumalia. Tämä saavutettu pyhyys tule ilmenemään veljeytenä ja sellaisen sivilisaation luomisella, jossa ihminen tulee kehittämään myötäsyntyiset kykynsä ja voimansa. Kristuksen ja Mestareiden myötävaikutuksen avulla, ihminen tulee huomaamaan olevansa saajamiehenä sellaisista tiedoista ja oivalluksista, jotka avaavat hänelle aivan uusia näkymiä olemiseen ja merkitykseen. Väistämättä tästä tulee seuraamaan uusien mallien syntyminen, uusien elämisen sekä työskentelyn tekniikoiden syntyminen, uusien tuotantotapojen syntyminen ja sellaisten uusien tähtäinten sekä tavoitteiden syntyminen, joilla mitata ihmiskunnan saavutuksia. Kaiken kaikkiaan uusi lähestyminen elämään tulee ilmenemään uusien suhteiden ja uusien rituaalien kautta.

Aluksi muutokset tulevat olemaan verkkaisia, mutta vähän kerrassaan kauaskantoiset muutokset tulevat muuntamaan maailman. Jokainen kansakunta tulee antamaan omat erityislahjansa uuden maailman sopusoinnun käyttöön. Ennen kaikkea uusi hyväntahtoisuuden henki tulee toimimaan ihmisten tekojen pontimena ja se tulee johtamaan pysyvään rauhaan. Näin tulee olemaan. Näin "Kaikkien kansojen tahto" tullaan luomaan keskuudessamme. Näin ihmisen pojat tulevat tuntemaan itsensä Jumalan Poikina.

Monet tänä päivänä odottavat suuren opettajan ilmentymää, avataaraa ja opasta, hahmoa joka johtaa heidät turvallisesti nykyongelmien ja -vaarojen sokkelikon läpi ja joka johtaa heidät "luvattuun maahan", jossa "maito ja hunajaa virtaavat", runsauden ja yltäkylläisyyden maahan. Tämä näkemys opettajasta ei ole täysin väärä, mutta se heijastaa syvän materialismin näkemystä. Aivan varmasti olemaan yltäkylläisyyttä, joka tuo uutta elämää ihmisille kaikilla tasoilla. Tämä "uusi elämä" on Kristuksen kohdistama maailmankaikkeuden henkinen lahja kaikille ihmisille. Mutta yltäkylläisyyden maa voisi olla jo tänä päivänä jakisen. Ei ole mitään tarvetta odottaa avataaraa korjaamaan tämän hetken vääryydet. Ei ole mitään tarvetta Vapahtajalle, kun ihminen itse pelastaa itsensä. "Ota veljesi tarpeet tekojesi mittapuuksi ja ratkaise maailman ongelmat." Näin lausui Kristus ja määritteli ne yksinkertaiset askeleet, joilla saavutetaan oikeudenmukaisuus ja yltäkylläisyys kaikille. Moni odottaa avataaraa parantamaan omat henkilökohtaiset vaivansa, unohtaen, että heillä itsellään on ongelmien ratkaisut omissa käsissään. "Yksikään ihminen ei ole saari", eikä niin ole ollut tarkoituskaan, ja kun kaikkien tarpeet tyydytetään, jokainen yksilökin kukoistaa.

Hyvinvointi on tila, jossa "yhdeltäkään ei puutu", jossa ei ole todella rikkaita eikä todella köyhiäkään. Kaukana tuosta siunatusta olotilasta on ihminen tänä päivänä, kun vauraus ja nälkäkuolema kulkevat käsi kädessä. Kristus tulee esittelemään uuden yksinkertaisuuden ihmisille, mahdollistaen heidän veljinä jakaa kaiken. Yhteistyö tulee olemaan tämän yksinkertaisen elämän kantava sointu ja resurssien jakaminen sen päiväjärjestys. Näin ihmisen pyhyys tulee ilmenemään ja näin Suunnitelma tulee tapahtumaan ihmisten kautta.

Ihmiselle alkaa nyt suuri seikkailu, joka tulee viemään hänet korkeimpiin korkeuksiin. Yksinkertaisuudessa uusi elämä tullaan elämään ja siitä se tullaan tunnetaan. Rikkaana ja täynnään tarkoitusta ja merkitystä. Vesimiehen "Elämän vesistä" tulee virtaamaan tuo henkinen rikkaus, jota kaikki ihmiset sydämessään kaipaavat.

Tällä tavoin uusi lähestyminen tullaan luomaan rahan, vallan, etuoikeuksien ja arvovallan ongelmiin. Halu palvella tulee korvaamaan halun voittoihin ja kaipuu oikeudenmukaisuuteen tulee syrjäyttämään jakolinjoja luovan ahneuden. Jokaisella on osansa tämän uuden vapauden luomisessa. Jokaisen, joka kokee ajan tapahtumat, tekee hyvin kun toimii osassaan taidokkaasti.

In this way a new approach will be made to the problems of money and power, privilege and prestige. The desire to serve will replace the desire for gain, and the longing for justice will supplant divisive greed. Each one has a part to play in the creation of this new freedom. It behoves all who sense the happenings of the time to play well their role.

Lähde: Share International -lehti, 11 / 2019.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun