Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2021: Ihmisen vastuu

Ihmisen vastuu

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Aina aikaisimmista ajoista alkaen ihmiskunta on pelännyt planeettakotimme luonnonmullistuksia. Käsityskykymme julmuudessaan ylittävät mullistukset ovat aina uudestaan tuhonneet laajoja alueita maan pintaa. Tätä seikkaa on monien vaikeata hyväksyä ja se nostaa aina esiin vakavia epäilyksiä uskovien mielessä Jumalan rakkauden totuudenmukaisuudesta ihmiskuntaa kohtaan. Kuinka me voimme uskoa rakastavaan Jumalaan, joka sallii tuhansien ihmisten kuolla maanjäristyksissä, tsunameissa ja muissa? Jos vain ihmiskunta ymmärtäisi oman osuutensa näissä palnetaarisissa tuhoissa, he voisivat ottaa kantaakseen merkittävän osan niiden ilmenemisen estämisessä.

Maan kuori, siten kuin se on aikojen saatossa muotoutunut, ei ole yhtenäinen eikä tasaisesti kautta Maan levittynyt. Kuten on hyvin tiedossa, se muodostuu eri syvyyksillä useista laatoista, jotka limittyvät ja ovat suhteellisesti katsoen jatkuvassa liikkeessä. Maat ja kaupungit, jotka sijaitsevat lähellä reunoja tai siirroksia, tai suoraan laatanreunojen taikka siirrosten päällä, ovat tästä seuraten maanjäristysten kohteita, ja meren rannoilla, tsunamien kohteina. Kyse ei ole siitä, että Jumalan rakkaus hylkäisi ihmiskunnan, vaan seismisen paineen purkukanavan pakosta. Mikä, me saatamme kysyä, aiheuttaa seismisen paineen kasvamisen tuolle tuhoisalle tasolle?

Elementaaliset deevat (tai enkelivoimat) valvovat sitä mekanismia, jolla nämä valtavat energiat toimivat tai niitä muutetaan. Maa on elävä yksilö ja se reagoi näiden voimien paineeseen monin eri tavoin. Yksi suora paineen muoto tulee suoraan ihmiskunnasta. Samalla kun ihmiskunta itselleen ominaisella kilpailuun perustuvalla tavallaan luo jännitteitä sotien, poliittisten ja taloudellisten kriisien kautta – kun olemme siis epätasapainossa, samalla myös deevakunta menee epätasapainoon. Väistämätön seuraus on maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset ja tsunamit. Me olemme vastuussa.

Miten sitten päättää tämän tuhon kierre? Ihmiskunnalla on keinot, mutta tähän asti tahto muutokseen on puuttunut. Meidän on nähtävä itsemme yhtenä. Jokainen mies ja jokainen nainen Pyhän heijastumana, veljinä ja sisarina, Yhden Isän lapsina. Meidän tulee karkottaa sota iäksi tältä planeetalta. Meidän on jaettava tämän planeetan kaikille kuuluvat resurssit aivan kaikille. Meidän on opittava elämään harmoniassa itsensä planeetan kanssa, voidaksemme kokea harmonisen tulevaisuuden toinen toistemme kanssa.

Maitreya on tullut näyttääkseen ihmisille tien ja ravistaakseen ihmiset toimeen. Kautta planeetan ihmiset ovat löytämässä äänensä ja vaativat oikeudenmukaisuutta ja vapautta. Monet ovat kuolleet vaatiakseen heidän Jumalan suomaa oikeuttaan vapauteen ja oikeuteen. Hänen viestinsä on kaikkien ihmisten, miesten ja naisten kaikkialla, nähdä itsensä siten kuten Hän heidät näkee: pyhinä, itsensä Luojan poikina ja tyttärinä.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2021.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun