Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 10/2013: Ihmiskunta herää

Ihmiskunta herää

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Jonain päivänä pian, moni tulee oivaltamaan, että Kristus, tai joku vastaava hahmo, elää keskuudessamme. Niin valtaisa on ollut reaktio Maitreyan tähän asti antamiin televisiohaastatteluihin, että voimakas ajatusmalli on syntymässä: usko siihen, että se Siunattu aika on saapunut, jolloin iäinen Opettaja saapuu. Tämä odotus kiirii nyt kautta maailman.

Monissa maissa kuten Brasiliassa, Kiinassa ja Venäjällä, on kasvava tunne siitä, että hyvin pian maailma herää sille uutiselle, että Opettaja on täällä, tai on tuloillaan. Tämä ilmiö on tietystikin seurausta sille vaikutukselle, joka tulee Maitreyan televisioesiintymisistä tähän asti ja sille uskolliselle valmistelutyölle, jota monet sitoutuneet ryhmät kautta maailman ovat tehneet.

Tämän tiedon tulisi kannustaa näitä järkähtämättömiä palvelijoita jatkamaan ponnisteluitaan. Ja mikäli mahdollista, kaksinkertaistamaan ne. Me, Vanhemmat Veljenne, olemme täysin tietoisia siitä rasituksesta, jonka tämä pitkä ponnistus on näille ryhmille aiheuttanut ja ylistämmekin niiden työtä. Se voimainponnistus, pian käy ilmi, ei ole ollut turhaa.

Tästä pitäen niiden, jotka ovat mukana Kristuksen tien valmistelussa tulisi kohdata suurempaa avoimuutta ja valmiutta uskoa, että Opettajan tulo on väistämätöntä, ja että ihmiset ovat valmiita muutokseen, ja että uusi maailma on tuloillaan ja että jakaminen, oikeudenmukaisuus ja vapaus sekä ilo odottavat aivan kaikkia ihmisiä.

Lähde: Share International -lehti, 10 / 2013.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun