Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 10/2012: S.O.P. Save Our Planet – Pelastakaa planeettamme!

S.O.P. Save Our Planet – Pelastakaa planeettamme!

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun tarkastelee syvemmin maailman nykytilannetta, kaksi asiaa erottuvat muista erityisen tärkeinä: sodan vaara ja Maan ekologisen epätasapainon kiihtyminen. On tietenkin muitakin ongelmia: taloudellinen fiasko, joka vaikuttaa moniin maihin erityisesti Länsimaihin; ruoan hinnan suurkohoaminen ja erityisesti miljoonien perusravinnon osalta; sekä valtava ja kasvava elintasokuilu rikkaiden ja köyhien välillä.

Kaikki nämä ongelmat ovat tärkeitä ja ne kukin vaativat varhaista ratkaisemista. Kaksi ensin mainittua vaativat välttämättä jokaisen täysijärkisen ihmisen ja hallituksen huomion sillä ne muodostavat suurimman uhan ihmisen hyvinvoinnille. Sotien, ei suurten eikä pienten, ei enää pitäisi edes olla ajateltavissa, mutta surullisella tavalla näin ei kuitenkaan ole. Jopa maailma, joka on nähnyt pahimpien sodan kauheuksien turhuuden ja turhanpäiväisyyden, ei vieläkään ole kokonaan luopunut tuosta inhottavuudesta. Hallituksia houkutellaan ajattelemaan, että vanhat tavat, lopulta, tuovat niiden himoitun palkinnon. Siksi sodan välineistä on tullut välttämättömyyksiä ja suurta kauppatavaraa. Niin kauan kuin aseita on, niitä tullaan käyttämään. Pienet sodat muuttuvat suuriksi, kun lisää maita liittyy niihin. Suuret maat taistelevat välillisesti liittolaistensa välityksellä ja siten laajentavat merkityksettömät riidat sodaksi. Kaikkien maiden on hylättävä tämä suuren luokan vaara. Se uhkaa itseään ihmiskunnan olemassaoloa Maassa.

Sodan lisäksi mikään muu ei niin perustavanlaatuisesti uhkaa kaikkien ihmisten tulevaisuutta kuin saasteet. Jotkut maat ovat tunnustaneet tämän tosiasian ja ovat ottaneet joitain askelia rajoittaakseen saastumista ja ilmaston lämpenemistä. Muut, joskus pahimmat saastuttajat, kieltävät ilmaston lämpenemisen todellisuuden, riippumatta vastakkaista osoittavasta ylivoimaisesta tosiseikastosta. Nyt jo päivittäin ilmastolliset muutokset osoittavat ilman pienintäkään epäilystä, että planeetta on sairas ja että se tarvitsee välitöntä sekä taitavaa huolenpitoa palauttaakseen tasapainonsa. Aika on loppumassa ihmisten pysäyttää se muutos, jota päivittäin pakolla sälytetään Maa-planeetalle. Jokaisen miehen, naisen ja lapsen on tehtävä osansa. Aika todellakin on loppumassa. S.O.P. Save Our Planet – Pelastakaa planeettamme!

Lähde: Share International -lehti, 10 / 2012.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun