Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 6/2015: Korkeimman lahja

Korkeimman lahja

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Ihmiset ovat sellaisen paljastuksen partaalla, joka tulee pian pyyhkäisemään pois riitaisat äänet ja asenteet. He tulevat selkeämmin ymmärtämään olemassaolonsa syyn ja tarkoituksen ja ne tavat, joilla tuo ymmärrys tuotetaan heidän tietoisuuteensa. Pian, todella pian, ihmiset tulevat kasvamaan ikään kuin yli yön.

Tämä uusi tieto tulee hämmentämään ja vaientamaan monet, mutta se tulee valaisemaan heidät täysin uuteen ymmärryksensä muutokseen. Tämä tulee tuottamaan uutta arvoa sille, jota he kutsuvat elämän merkitykseksi ja tarkoitukseksi. Suurempi vakavuus ja ilo tulee läpäisemään heidän uskomuksensa ja heidän toimensa ja hiljalleen se saattaa heidät osaksi yhteistä uutta paljastusta. Tuo aika ei ole kaukana. Suuri Herra on innokas tulemaan esiin ja tuomaan armon maailmaan Hänen avoimella ja tunnustetulla läsnäolollaan.

Älkää pelätkö. Sellainen uusi maailma on valinkauhassaan, joka tulee palauttamaan ihmisen uskon ja rohkeuden, molemmat samassa mitassa.

Lähde: Share International -lehti, 06 / 2015.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun