Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2009: Rienaava sota

Rienaava sota

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

p>Kaksi kertaa, viime vuosisadalla, maailma järkyttyi totaalisen sodan myötä, kun yhden sodan kaksi kauheata vaihetta maksoivat ihmiskunnalle miljoonia elämiä. Kummankin oli tarkoitus olla ”sota, joka lopettaa sodat”, mutta siltikin on heitä, jotka juonivat ja suunnittelevat jälleen uutta voimain koetusta, ja aseilla, joiden tuhovoima on vieläkin suurempi. Kuinka pitkään, meidän on kysyttävä, ihmisiltä vie ymmärtää, ettei sota ratkaise mitään, todista mitään ja, että sota lisää vain Maan ihmisten kärsimyksiä ja menetyksiä? Yksi pääsyy Mestareiden paluulle jokapäiväiseen maailmaan on, nimenomaan, muistuttaa ihmisiä tästä seikasta, ja siten vaikuttaa heihin, jotta he kääntäisivät iäksi selkänsä sodalle. Niin monet kansakunnat tänä päivänä omaavat ydinpommin, tuon kauheimman koskaan keksityn ja rakennetun aseen, että tulevaisuuden suursota olisi kauheuden äärimmäisyys: kokonaisvaltainen elämän tuhoutuminen planeetalla. Miljoonien vuosien ajan Maa olisi kuollut planeetta, myrkyllinen jäte. Ihmiset itse joutuisivat syntymään jollekin synkälle kaukaiselle pallolle ja aloittamaan uudestaan pitkääkin pidemmän matkansa kohti valoa.

Välttämättä
Voitte olla varmoja, että kun Maitreya, väistämättä, aloittaa avoimen tehtävänsä, Hän tulee asettamaan ihmiset kasvokkain tämän ongelman ja sen lopputuleman kanssa ja Hän tulee tarjoamaan apunsa ja neuvonsa. Sota, Hän tulee muistuttamaan, on rienaavaa sekä alhaista ja rikos kaikkia ihmisiä vastaan, ovatpa he siinä mukana taikka eivät. Sota, Hän tulee sanomaan, on nähtävä näin, mikäli ihmiset ja alemmat luomakunnat mielivät selvitä.

Vain jakaminen ja oikeudenmukaisuus, Hän tulee sanomaan, voi taata ihmisten tulevaisuuden. Pyrkikää yhteistyöhön ja ykseyteen sillä Maan ihmiset ovat kaikki Yhtä. ”Näe veljesi itsenäsi” ja ”ota ensiaskel pyhyyteen”. ”Ota veljesi tarpeet omien tekojesi mittapuuksi ja ratkaise maailman ongelmat. Muuta tapaa ei ole.”

Maan ihmiset
Näin Maitreya tulee puhumaan Maan ihmisille. Näin Hän tulee pyrkimään muuttamaan heidän ajattelunsa suunnan.

Tulevatko ihmiset kuuntelemaan ja noudattamaan Hänen neuvojansa? Pelko ja pahat aavistukset täyttävät ihmisten mielet: ikiaikaiset ajattelutavat kuolevat kovin hitaasti ja haraavat muutosta vastaan.
Kuitenkin aina vain enenevässä määrin tämän hetken taloudellisen romahduksen myötä saapuneet ongelmat ja puutostilat kannustavat ihmisiä etsimään uusia tapoja elää ja ne ohjaavat heidän ajatuksiaan kohti jakamista sekä kohti oikeudenmukaisemman ja anteliaamman maailman rakentamista. Täten monet ovat valmiita toimimaan Maitreyan sanojen myötä. Monet, tietenkään, eivät ole valmiita muuttumaan. He ovat tyytyväisiä nykytilaan ja odottavat piakkoin ”parempaa käännettä” markkinoihin, jotta voisivat taas alkaa tehdä ilmasta rahaa itselleen ja yritykselleen.

Myös uskonnollisissa piireissä, monet tulevat epäilemään Maitreyan ulkonäköä. Vailla tietoa ja ihmislähtöisissä dogmissaan ripustautuen, he tulevat näkemään Maitreyassa, Rakkauden Ruhtinaassa, kauhistuksen ja pelkojensa pahuuden. Mutteivät kaikki. Monet uskonnolliset ryhmät kautta maailman ovat nähneet ja kuulleet Maitreyan sanat aiemminkin, vaikkakin muussa asussa esitettynä. He tulevat muistamaan Opettajan, joka ilmestyi heille ja joka istutti jakamisen ja oikeudenmukaisuuden siemenet heidän mieliinsä samalla kun lahjoitti Vesimiehen Elämän Vedet heidän maillensa.

Niin kova tulee lopulta olemaan paine paremmasta, oikeudenmukaisemmasta ja turvallisemmasta maailmasta, että jopa kaikkein ennakkoluuloisimmatkin tulevat yhtymään muutosta vaativien äänten myrskyyn. Näin tulee olemaan.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2009.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun